Torsdag bød på den første kamp i Tyrkiet, men den bød så sandelig også på en varm bus, der mest af alt mindede om en sauna.

Torsdag startede senere ud end de andre dage. De andre dage har der været morgenmad mellem 7:30 – 8:00, men det var lavet om til at være mellem 08:00 – 09:00 for at give de mest optimale betingelser på en kampdag.

Pressen måtte i aktion til træning. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Klokken 10:30 var der en let træning i en times tid, hvor jeg pludselig endte med at løbe på banen, da Jonas Dal manglede mandskab til en øvelse, der krævede to hold bestående af 11 spillere. Et noget særpræget syn var derfor over træningsbanen, da pressen måtte i aktion på uvant facon.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

Vi bliver ved de uvante ting. Normalt åbner frokostbuffeten først klokken 12:30, men den holdt ekstraordinært åbent fra klokken 12:00, da der var kampstart klokken 15:00 mod Hobro. Maden skal derfor helst indtages tre timer før kickoff og der var derfor stærke kulhydrater klar fra det tyrkiske kokketeam.

Efter et taktikmøde klokken 13:30 gik turen ellers hen mod kampbanen, der ligger 25 minutters kørsel væk fra vores hotel, og det skulle vise sig at blive en køretur, der blev særdeles hed.

Eftermiddagsolen stod lige på og det gjorde bussen ekstrem varm. Airconditionen var til at starte med ikke tændt, selvom det var blevet påpeget overfor chaufføreren – endda på tyrkisk fra holdlederen Ugur. Da den endelig blev tændt røg der varm luft ud og man tænkte: Det er løgn…

Kampen var præget af meget vind. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Det blev dog taget med et smil, og der blev joket med, at så behøvede spillerne ikke varme op, da de var så varme, at det ikke ville blive nødvendigt.

Selve kampen var ikke meget værd. Stadionet var vindblæst, og det var så slemt, at dem på bænken og Per, der filmede kampen, hundefrøs og efterfølgende var blevet meget kolde. Til pressen, og øvrige tilskueres held, var der et rum på stadion i forlængelse af tribunen, hvor man kunne lukke døren og undgå den stygge vind.

Og vi fortsætter med ændringer. Restauranten på hotellet plejer først at åbne klokken 19:00 til aftensmad, men det var blevet arrangeret, at der var mad allerede klokken 18:00 så spillerne fik noget mad lige så snart vi var kommet retur.

Klokken 20:00 var der arrangeret en quiz af spillerne, og efterfølgende var der fri leg og traditionen tro sluttede det med, at Holdet bag holdet sad og evaluerede dagen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer