Jeg er egentlig ved at savne det danske køkken, men i det tyrkiske er der opstået kaos på vores hotel, hvor der er kommet rigtig mange hold til.

Ude godt, hjemme bedst. Sådan er jeg ved at have det hvad angår mad. Der er ikke den største variation i buffeten, hverken til middag eller aften. Jeg spiser altid hvad der er, og om det så er sundt, så gør det jo ikke noget så længe jeg får det spist, men det er ved at være kedeligt.

Forskellige former for kylling med ben i over det hele er altså på godt jysk ved at være træls. Og nu er et nyt issue opstået. Endnu flere hold er blevet indlogeret på vores hotel, og det har givet et kaos uden lige på hotellet, særligt ved aftensmadtid.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

Uopdragne hold uden nogen former for pli gør det ikke just bedre. De vader ind fra siden i køen og tror, at de ejer det hele til stor irritation for os, der følger de normale kønormer. Vi må se om problemet er løst i aften, da Jonas Dal har bedt om at der er mad klar allerede klokken 18:30 frem for 19:00, hvor buffeten plejer at åbne for alle hold.

Foruden madproblematiken bød lørdagen på to træningspas. Det første var klokken 09:30, og der var derfor kaldt til morgenmad allerede klokken 07:30 frem for 08:00, som var blevet valgt flere af de andre dage.

Til det første træningspas valgte jeg at følge målmandstræningen. Maciej, der er målmandstræner, havde i et par dage kaldt mig cirkusjournalist og lignende med et smil på læben, så nu skulle han fandme have, tænkte jeg. Så nu var det tid til at skrive en artikel om, hvordan målmændene hos FC Fredericia har det. Det kan man læse en beretning om her.

Som tidligere skrevet passes der godt på spillerne, der efter hver træning skal oplyse, hvor hård de synes træningen har været. Hvis en fordmiddagstræning har været hård, så bliver sværhedsgraden justeret efter det til eftermiddagstræningen.

Og netop formiddagstræning havde været hård for fleres vedkommende. Et par stykker fik lov til at gå ud i de sidste 15 minutters tid for at tage hensyn til, at der ventede endnu en træning om eftermiddagen.

Eftermiddagen stod på en let omgang træning, hvor det primære tema var individuelle øvelser med bold. Der imponerede særligt Nikolaj Kirk med et godt touch på bolden, og gode afslutninger, da det kom til det.

Aftenen stod på spillermøde og efterfølgende evaluering af dagen. I sidstnævnte forbindelse, der altid går over i en hyggeseance efterfølgende, er det en fornøjelse at høre Maciej. Det er ikke alt, der bliver sagt på korrekt dansk og der kommer sjove udtryk som: Skal du have en på klarinetten? (på korrekt dansk: Skal du have en på hovedet?)

Med et smil på læben gik vi alle i seng og er klar til en ny dag i Tyrkiet.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer