Sebtohouse på Venusvej åbnede tilbage i slutningen af september, og føler, at de er blevet taget godt imod af Fredericia.

Fredericia Avisen tog fredag et smut forbi Sebtohouse for at høre, hvordan butikken er blevet taget imod af byen og hvordan det generelt går.

“Folk har taget rigtig godt imod os. Vi havde en rigtig god start, hvor folk selvfølgelig var nysgerrige. Vi havde en rigtig god julehandel, så det var et helt perfekt tidspunkt, at vi åbnede. Nu er vi spændte på, hvordan hverdagen bliver og ser om folk stadig kan huske os, men vi har fået rigtig meget ros for vores udvalg og brands,” siger indehaver Lene Kjær og kommer ind på placeringen på Venusvej, i forhold til at have valgt noget i centrum:

“Det er et bevidst valg jeg har gjort, fordi vi rigtig gerne ville have parkeringspladser lige ude foran døren. Det vægter folk mere og mere.”

Udover tøj sælger Sebtohouse også artikler til gavekurve, som man selv kan sammensætte. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia Avisen

Hvordan har de første måneder været?

“Det har været super spændende, men hårdt. Det er rigtig hårdt, dog også interesseret,” forklarer Lene Kjær og kommer ind på, hvad hun går og pønser på af nye tiltag i butikken:

“Vi skal have fundet flere brands, det har vi været klar over fra starten. Vi skal også have ændret lidt inventarmæssigt med lidt flere hylder og lignende, så det kommer hen af vejen.”

Som alle andre butikker er Sebtohouse også ved at få varer hjem så der er ved at være klar til både foråret og sommeren.

“Vi får rigtig meget hjem nu her, der kommer vare hjem hver eneste dag. Det er alt lige fra brugskunst til tøj,” udtaler Lene Kjær, der har tre ansatte medarbejdere i form af Anne Josefsen, Pia Sørensen og Bettina Roed.