Forside Erhverv Vestbyens Herretøj jubler over byens sportshold og kigger på efterårsmoden

Vestbyens Herretøj jubler over byens sportshold og kigger på efterårsmoden

DEL
Indehaver af Vestbyens Herretøj, Henrik Hansen, i gang med at ekspedere en kunde. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Indehaver af Vestbyens Herretøj, Henrik Hansen, er glad for sport. Derfor er han en særdeles glad mand for tiden. Vi har besøgt ham og snakket om det og efterårets mode.

Både når det gælder FC Fredericia og FHK er Henrik og Vestbyens Herretøj en aktiv medspiller. Henrik ser langt de fleste af de to holds hjemmekampe, og glæder sig over succesen for dem. FHK er ubesejret i 1. division efter fem kampe, mens FC Fredericia er på tredjepladsen.

“Det er rigtig dejligt, at det går dem godt. Det er altid dejligt at se dem spille, og når det går som nu, er det ekstremt interessant at følge med i,” siger Henrik til Fredericia AVISEN.

Søndag gælder det for FHK topkampen mod Tønder, og der er Henrik naturligvis at finde på lægterne i den moderniserede thansen Arena.

“Selvfølgelig kommer jeg. Det er topkamp, og det er altid spændende at se dem spille. Der kommer rigtig mange tilskuere igen, og så håber jeg, at vi vinder med et par mål,” fortæller Henrik.

Hvad vil det betyde for din butik, hvis enten FC Fredericia eller FHK rykker – eller dem begge?

“Fredericia vil først og fremmest få en positiv omtale. Fredericia er inde i en rivende udvikling erhvervs- og idrætsmæssigt, så det vil bestemt være fint på den front, hvis et af de to hold eller dem begge kommer i ligaen. Folk vil komme udenbys fra, og så er jeg jo så heldig at have min placering her på Vejlevej, hvor en del kører forbi både på vej mod hallen og stadion,” forklarer Henrik.

Efterårsmoden

Snakken med Henrik drejer sig nu hen i retning af, hvad hans butik egentlig er – tøj. Hvad trender for tiden, spørger jeg Henrik.

“Der er meget med veste for tiden. Både til at bruge ude og inde. Ellers sælger jeg jo generelt rigtig meget tøj til store mennesker, det er lidt mit varemærke,” siger Henrik og indskyder:

“Du har en sweatshirt på nu. Det er også meget oppe i tiden,” forklarer Henrik og slutter:

“Nu er det godt nok ved at blive lidt varmt, men der er også rigtig meget salg i varme jakker, både med gore-tex og aqua-tex,” lyder det fra Henrik Hansen.

JyskServiceKampagne_Annonce