Vestbyens Herretøj er allerede godt i gang med julesalget, og indehaver Henrik Hansen fortæller, at hans stamkunder typisk køber julegaver til hele familien hos ham.

“Hej Patrick!” udbryder Henrik, da han fra sin placering bag disken ser jeg kommer ind i butikken. Både Henrik og jeg er sportsinteresseret, og vi får også under mit besøg i butikken vendt den sportslige situation i byen, hvor vi begge håber, at FC Fredericia slutter efterårssæsonen af med en sejr mod Næstved p Monjasa Park.

Vi må dog hellere komme til sagen, som er hvad, der hitter op til jul hos Vestbyens Herretøj, og om det fortæller Henrik:

“Alt i skjorter, strik og jeans er virkelig godt. Især skjorter og strik går igen hvert år, og det er virkelig en sikker vinder,” indleder Henrik.

Skjorter og strik er en sikker vind, fortæller Henrik Hansen, indehaver af Vestbyens Herretøj. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

En tendens er også, at Vestbyens Herretøj sælger mange juleartikler til teenageren, der skal have bløde pakker.

“Vi sælger rigtig mange sweatshirts fra omkring otte års alderen og op til 16 år. Generelt sælger vi rigtig mange gaver til teenagere, hvor det både er deres forældre og bedsteforældre, der køber det her,” fortæller Henrik og kommer ind på, hvordan salget af julegaver går:

“Vi har allerede pakket en de ind, men det begynder for alvor efter Black Friday og så i hele december, hvor der bliver run,” spår Henrik.

Vi bevæger os nu rundt i butikken og går hen til afdelingen med blazere, som Henrik også sælger godt af.

“Der er en mange, som lige mangler en blazer til julefrokosten. Der kører mange den casual stil med blazer, jeans og skjorte,” forklarer Henrik Hansen.

Blazere er et varmt emne i disse kolde tider. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Inden jeg forlader Vestbyens Herretøj, beder jeg Henrik pege på et par mindre gaveremner fra hans butik.

“Sokker og lommestørklæder. Vi har blandt andet lommestørklædepakker med fem i så man har flere. Det er også rigtig koldt udenfor, og så er der også ting som handsker og halstørklæder, som der bliver solgt en del af,” lyder det fra Henrik.

https://www.facebook.com/mrhoejer/
Annonce