Vestbyens Herretøj på Vejlevej holder torsdag og fredag gårdsalg, hvor man kan komme og købe restvarer fra foråret og sommeren til en god pris.

Der er altid et smil på læben, når man træder ind ad døren hos Vestbyens Herretøj, hvor servicen altid er i top.

Torsdag og fredag bliver ingen undtagelse, men alt er ikke som det plejer at være. Ude foran vil der være et gårdsalg, da resterne fra foråret og sommeren skal sælges ud.

“Vi er ved at gøre butikken efterårsklar med nye varer, og så har vi fundet lidt rester frem fra foråret og sommeren frem. Torsdag og fredag til gårdsalget bliver vores slutspurt,” siger Henrik Hansen, der før har holdt gårdsalg:

“Det har jeg prøvet 6-7 gange, og det er altid godt med et telt derude, hvor vi får gjort plads til resterne på stativerne, og har skarpe priser. Tingene koster 25, 75, 150 og 300 kroner, og der er alt lige fra habitter, vindjakker og kortærmet skjorter.”

Gårdsalget er ved at blive en tradition, og det er der en særlig grund til. Kunderne hos Vestbyens Herretøj elsker det.

fi”Det plejer at være en succes. Man laver noget lidt anderledes et par gange om året. Vi har pladsen til det, og folk kan se det, når de kører forbi på Vejlevej. Så smutter de lige ind og ser hvad det er for noget,” siger Henrik.

Allerede fra åbningen om formiddagen strømmer folk til, fortæller Henrik.

“Vi åbner salget fra klokken 10:00, hvor der allerede står folk klar. Vi er klar med vores personale til at modtage kunderne, som både kan købe rester og se de nye efterårsvarer, hvis de vil have det. Vores service vil som altid være den samme uanset om man køber for 25 eller 3.000 kroner,” siger Henrik og fortæller, at der i forbindelse med gårdsalget vil være kaffe på kanden udenfor og at der vil være tilbud på efterårsvarer.

Henrik nævner selv tilbuddet på efterårets varer, men hvad er efterårsmoden? Det spørgsmål fik Henrik og svarede følgende på:

“Det er meget oppe i tiden med skjorter med lidt print, og så er veste blevet moderne. Det kan være både inde under blazeren eller uden blazer på, det er op til en selv,” slutter Henrik.

Gårdsalget hos Vestbyens Herretøj finder sted torsdag og fredag fra klokken 10:00 og frem til klokken 17:00.

www.fcfredericia.dk