I den specielle situation, som Danmark er i, har blandt andet detailhandlen det svært. Det betyder, at man tænker alternativt og hos Vestbyens Herretøj betyder det, at man nu leverer tøj ud til kunderne.

Situationen til trods har Henrik smil på læben. Knap er bilen parkeret ude foran butikken på Vejlevej før Henrik kommer gående fra ”gården” omme bag butikken.

”Ja, der er jo ikke så mange kunder for tiden, så jeg benytter tiden på at få støvsuget og vasket gulvet over i alle kroge. Når vi er på den anden side af corona, så står vi her med en frisk sommerbutik,” siger Henrik, der dog har en stor appel til fredericianerne i disse tider:

”Det er vigtigt, at man støtter op om byens handelsliv så vi stadig har det på den anden side. Det er rigtigt, at regeringen har nogle tiltag, der gør, at mange vælger at blive indendørs, men vi tager alle de forholdsregler vi skal. Lige nu står du og jeg også med et par meters mellemrum og drikker ikke kaffe, som vi plejer, hvor vi sidder tæt,” siger han.

Imens vi stod i butikken og talte, ringede telefonen. Det var en af Henriks trofaste kunder, der ville vide om han havde en bestemt størrelse hjemme. Henrik tjekkede straks på hylden og svaret var ja.

”Det er sådan en service, som vi kan yde nu, hvor folk måske ikke vil begive sig ud mere end højest nødvendigt,” siger den glade tøjmand.

Hvad har du eller af tiltag i denne tid?

”Vi bringer gerne tøjet ud til kunder før butikken åbner eller efter fyraften. Man ringer bare og så aftaler vi nærmere,” forklarer Henrik.

Henrik er som mange af byens andre erhvervsdrivende trofast sponsor i FC Fredericia og FHK, og der må vi vente på ubestemt tid med at se de lokale hold løbe på banen. Den situation blev også vendt inden vi takkede hinanden for snakken og ønskede god dag.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer