Det bliver en oplevelse af de helt store, når den revolutionerende og indflydelsesrige trommeslager Steve Gadd med Band går på scenen i Store Sal i Vejle Musikteater

Steve Gadd har skrevet sig ind i musikhistorien
Det er de færreste musikere som har sat et så revolutionerende aftryk i musikhistorien som Steve Gadd! Med sit trommespil kom han op igennem 70’erne med en helt ny og revolutionerende stil, der har haft stor indflydelse på jazz og populærmusik – dengang som nu. Det gør ham til én af verdens mest respekterede musikere, som fx i 1984 blev optaget i Modern Drummer Hall of Fame.

Populær musiker
Steve Gadd er i øvrigt en af de mest velkendte og højt respekterede session- og studietrommeslagere i branchen. Han har indspillet på tværs af genrer med musikere som Paul McCartney, David Sanborn og Eric Clapton og hans teknisk perfekte og orkestrale spil høres bl.a. på Chick Corea og Steps Aheads plader. Hans groove på Paul Simons ”50 Ways to Leave Your Lover” og trommesolo på Steely Dan’s ”Aja” er begge eksempler på hans skelsættende lyd og signaturstil.

Stjernespækket band
Når Steve Gadd kommer til Vejle Musikteater bliver det med et stjernespækket band i form af jazz pianisten Kevin Hays, der har arbejdet med musikere som Chris Potter og Joshua Redman. Endvidere er det bassisten Jimmy Johnson, der har arbejdet med stjerneguitaristerne Allan Holdsworth og Lee Ritenour. På guitar er den prominente sessionsguitarrist Michael Landau, der har indspillet med alle fra Michael Jackson til Miles Davis og Walt Fowler er med på trompet og flygelhorn, som kan høres på indspilninger af bl.a. James Brown, James Taylor og Toto.

I 2014 turnerede Steve Gadd Skandinavien rundt med de to danskere, saxofonist Michael Blicher og hammondorganist Dan Hemmer. Denne gang gæster han landet med Steve Gadd Band og der er lagt op til en stor instrumental koncertoplevelse i Vejle Musikteater lørdag den 1. oktober.

Vejle Musikteater, Store Sal
Steve Gadd Band: Lørdag den 1. oktober 2016 kl. 20:00
BILLETSALGET ER STARTET
BILLETPRIS: 395,- inkl. gebyr
BILLETSALG: www.vejlemusikteater.dk