Det bliver et glædeligt gensyn, når den album aktuelle verdensstjerne Diana Krall skyder gang i sin Europa tour i Vejle Musikteater til september. Sidst hun var på besøg i 2012 optrådte verdensstjernen i en udsolgt Store Sal, så der bliver uden tvivl rift om pladserne. Billetsalget starter fredag den 10. februar

Tourstart i Vejle Musikteater

Når Diana Krall gæster Vejle Musikteater til september bliver det første stop på hendes store Europa tour, der følger som et led i udgivelsen af hendes nyeste album. Til maj udgiver Diana Krall nemlig sit nye længeventede album, der fejrer hendes tilbagevenden til jazz og genforeningen mellem Diana og den Grammy-vindende producer Tommy LiPuma.

Grammy-vindende jazzsanger

Igennem sin karriere har Diana Krall solgt mere end 6 millioner albums på verdensplan og er den eneste jazz sanger, der har haft otte albums, der er gået direkte ind øverst på hitlisten Billboard Jazz Albums. Til dato har Diana Krall vundet hele fem Grammy Awards, otte Juno Awards og adskillige guld, platin og multi-platin albums. Hendes unikke kunstfærdigheder og enkle musikalske stil har gjort hende til én af de mest genkendte artister i vores tid.

Diana Krall, Store Sal, Vejle Musikteater

Søndag den 10. september 2017 kl. 20.00

Billetsalget starter den 10. februar kl. 10.00