Når Bryan Ferry gæster Vejle Musikteater d. 11. maj. 2016, er det en erfaren og altid velklædt gentleman, med en helt unik vokal, som særkende, som vil sætte scenen til en stor musikoplevelse i Store Sal.

Bryan Ferry begyndte sin karriere allerede i starten af 1970’erne, med det succesfulde band Roxy Music, som opnåede stor international anerkendelse med flere hit-singler- og albums.

I 1973 udsendte Bryan Ferry allerede sit første soloalbum, ”These Foolish Things”. Albummet indeholdt udelukkende covernumre, såsom Bob Dylans ”A Hard Rain’s A-Gonna Fall” og Rolling Stones’ ”Sympathy For The Devil”.

I 1983 gik Roxy Music i opløsning, men Bryan Ferry fortsatte solokarrieren. Det blev startskuddet for solo-albummet ”Boys And Girls” (1985), med kæmpehittet ”Slave To Love”.

I 2001 modtog han en Grammy-nominering for ”Best Traditionel Pop Vocal Album i 1999”, med udgivelsen ”As Time Goes By”.

Samme år (2001) blev Roxy Music gendannet. Siden har Bryan Ferry plejet både solokarriere og Roxy Music og er nu klar til at tage på turné i eget navn.

Toni Lee Larsen, Direktør Vejle Musikteater, udtaler:

“Vi glæder os til at tage i mod endnu et internationalt navn på Vejle Musikteater, når Bryan Ferry gæster scenen i Store Sal. Vi er klar med ægte intim stemning og fantastiske lydforhold, for de godt 1.100 gæster, som salen kan rumme. Bryan Ferry har printet sig fast i musikhistorien med sin egen elegante stil og unikke vokal, som er blevet hans særkende. Vi får besøg af en ægte verdensstjerne og musikgentleman.”

Support

Den svenske sangerinde Nea Nelson, som er født i Californien, er opvarmning for Bryan Ferry. Det svenske talent vil underholde med sange fra hendes kommende udgivelse, som i skrivende stund er planlagt til at udkomme i foråret 2016.

Bryan Ferry m. band

Vejle Musikteater

11. maj 2016

Kl. 19:30

Store Sal

Billetpris: 795,00 inkl. moms & gebyr.