Din Hørespecialist i Fredericia lancerer verdens første høreapparater med kunstig intelligens. De nye apparater tager ved lære af brugerens præferencer og omgivelser, når de løbende tilpasser lyden.

Der er tale om en regulær verdenspremiere, når høreklinikken Din Hørespecialist på Jyllandsgade fremviser en helt ny generation af høreapparater, der nu er blevet intelligente. Mandag den 13. august er alle fredericianere, der har problemer med hørelsen, inviteret til en informationsdag, hvor de kan få en uforpligtende og grundig gennemgang af den nye serie Evoke fra danske WIDEX.

– For at kunne tilbyde kunderne i Fredericia og omegn den bedste høreoplevelse, skal vi altid have de nyeste og mest avancerede produkter på hylderne. Jeg er derfor glad for, at WIDEX har valgt vores høreklinik til introduktionen af de intelligente høreapparater her i Fredericia, siger Tahereh Ghasemi, der er audiologist i Din Hørespecialist i Fredericia

Grundtanken bag de nye høreapparater er, at de skal vænne sig til brugerens hverdag – og ikke omvendt. Apparaterne lærer hele tiden om brugeren og bliver derfor kontinuerligt bedre til at justere sig til de mange forskellige lydmiljøer, brugerens hverdag byder på. Dermed bliver høreoplevelsen så naturlig som muligt og brugeren føler sig stort set ubesværet med sit høretab.

Flere ord og detaljer

I forbindelse med arrangementet er det muligt at bestille et sæt af de nye Evoke-høreapparater hjem på prøve i to uger – ganske uforpligtende. Tahereh Ghasemi anbefaler alle at prøve de nye høreapparater. Bruger man allerede høreapparater, er det oplagt at sammenligne oplevelsen.

– Med de avancerede apparater skal brugeren anstrenge sig langt mindre for at opfatte ord og detaljer i lyden. Fordi høreapparaterne indstiller sig selv efter miljøet og skaber en personlig lydprofil, oplever brugeren større harmoni i ørerne, siger Tahereh Ghasemi.

Alle medarbejdere i klinikken på Jyllandsgade har gennemgået et kursusforløb, så de er klædt på til at vejlede og skræddersy en løsning til alle behov. WIDEX Evoke findes i flere forskellige modeller, og Din Hørespecialist i Fredericia fører dem alle.

WIDEX Evoke præsenteres mandag den 13. august klokken 13.30 på Jyllandsgade 10. Til arrangementet vil det være muligt at se modellerne og bestille et sæt hjem til prøve i ens vante omgivelser. Tilmeld dig her eller find yderligere information ved din lokale klinik.