LeasePlan Danmark udvider sit koncept med at sælge brugte leasingbiler til private med en ny forretning i Fredericia. Forretningen holder åbent hus i weekenden d. 5. og 6. januar, hvor der vil være ca. 125 biler til salg. Om et års tid forventer LeasePlan at flytte forretningen til et større, nybygget bilhus i Fredericia med plads til 300 biler.

Siden 2012 har LeasePlan Danmark solgt brugte leasingbiler fra sit hovedkontor i Brøndby under navnet LeasePlan Bilsalg. Virksomheden åbner nu en ny forretning i Fredericia og skifter samtidig navn til CarNext.

CarNext adskiller sig fra traditionelle bilforhandlere ved udelukkende at sælge egne tidligere erhvervsleasede biler af høj kvalitet. Alle biler er højest fire år gamle og har fuld servicehistorik. CarNext giver desuden forbrugerne seks måneders garanti og konkurrencedygtige priser.

”Vi oplever stor efterspørgsel på brugte leasingbiler af høj kvalitet, og salgsperioden er derfor kort,” siger Peter Sloth, Car Remarketing Director hos LeasePlan Danmark, der til dagligt administrerer mere end 33.000 biler for danske virksomheder og kommuner.

“Vi er rigtig glade for at udvide vores forretning til Jylland, så vi også her kan tilbyde vores kunder god service og attraktive biler til ethvert behov og budget. Fremover behøver vores jyske kunder ikke at køre langt for at finde deres drømmebil,” siger Peter Sloth.

10 nye arbejdspladser og 2.000 solgte biler
Samtidig med åbningen af den nye forretning i Fredericia er LeasePlan i gang med at opføre et moderne, permanent bilhus i nærheden, som man forventer at tage i brug om et års tid.

“Vi har store forventninger til vores udvidelse til Jylland, især når den nye permanente forretning står klar. Vi har allerede fundet de første nye medarbejdere til vores forretning i Fredericia, som står klar til at byde kunderne velkommen og arrangere prøvekørsler. Vi forventer at sælge 2.000 person- og varebiler i Jylland om året, når vi er rykket ind i vores nye bilhus,” siger Peter Sloth.

Introducerer CarNext i Danmark
I 2018 skiftede LeasePlans koncept med at sælge brugte leasingbiler af høj kvalitet navn til CarNext, som også er navnet på den nye forretning i Fredericia. CarNext er et nyt, digitalt paneuropæisk koncept til både private og erhverv, som gør det muligt for kunderne at købe, lease eller abonnere på brugte biler af høj kvalitet. De forskellige ydelser lanceres løbende i de enkelte lande, og snart vil danske kunder også kunne lease brugte biler hos CarNext.

Missionen med CarNext er at skabe den førende europæiske markedsplads for fleksible brugte mobilitetsløsninger baseret på tillid, effektivitet og gennemsigtighed. CarNext findes allerede i over 20 lande med flere end 30 forretninger. Med minimum 250.000 velholdte biler om året kan LeasePlan via CarNext-konceptet garantere ‘any car, anytime, anywhere’.

Åbningen – tid og sted
Åbningen af den nye CarNext-forretning i Fredericia markeres med et åbent hus-arrangement d. 5. og 6. januar 2019 kl. 11.00-16.00 på adressen Vesterballevej 6C, 7000 Fredericia – lige ved afkørsel 59.

Om LeasePlan
LeasePlan Danmark er én af landets førende specialister i styring og optimering af bilflåder – også kaldet fleet management. I Danmark administrerer LeasePlan mere end 33.000 biler på vegne af virksomheder, private og kommuner. LeasePlan blev grundlagt i Holland i 1963 og er i dag verdens førende aktør inden for fleet management. LeasePlan opererer i over 30 lande og har en samlet bilflåde på over 1,8 millioner biler. Læs mere på www.leaseplan.dk.

http://www.vw-fredericia.dk/?gclid=Cj0KCQiA37HhBRC8ARIsAPWoO0xwqrnDkldfoKMFxtisjKIA2KLUt3OBj2oScJX61fUt6tucz9XFTKoaAm_AEALw_wcB
Annonce