Fredericia AVISEN er på mange medieplatforme og et af de steder, hvor det er billederne, der fortæller historierne, er Instagram. Her er der sket noget meget mærkværdigt, som mange givetvis allerede har set – nemlig en opfordring om at slå “likerekorden” for et billede. Verdensrekorden er på vej – billedet får over 100 likes i sekundet.

På vej til arbejde hørte jeg på P3 om et æg, der har slået rekorden for flest likes på Instagram, det krævede lidt research, da jeg landede på kontoret.

Instagram er et socialt medie, hvor mange følger hinanden, og hvor man via de såkaldte #hashtags nemt kan finde de ting, der interesserer en.

Mange kendisser bruger også platformen til at interagere med deres fans og følgere. Instagram er særdeles kendt for de photofiltre, der får ansigter til at fremstå yngre og gudeskønne. Rekorden for flest likes var indtil for nyligt en vaskeægte kendis fra Hollywood.

Kylie Jenner er en amerikansk reality-stjerne, forretningskvinde og mærkeambassadør for Seventeen Magazine. Hun er dog mest kendt for sin famile, hvor man har kunnet følge hende i, Keeping Up with the Kardashians. Hun havde rekorden for et billede af hende og hendes datter, Stormi. Billedet havde fået over 18 millioner likes!!! Men nu er skønhed og glamour blevet slået af et brunt æg på Instagram.

World Record Egg

Se link her

Hvad er der så med det æg, der er på kontoen, World Record Egg, er slået op? Faktisk er der kun et billede på kontoen, hvor brugeren bag opfordrer til at like, så man kan slå verdensrekorden. Det er gået fuldstændigt viralt og i skrivende stund er der 39.104.403 personer som har liket dette æg, det vil sige, at verdensrekorden er slået med over det dobbelte! Hver gang man refresher billedet, stiger det med over 100, faktisk 1000 vis af nye likes.

Tilbage står mange medieeksperter med skægget i postkassen og mangler svar. Mange har prøvet lignende forsøg, hvor et billede skulle have flere likes end det ene eller andet, men aldrig før har det haft sådan en effekt.

Hvorfor tror du, at ægget går viralt?

https://www.laterrazza.dk/
Klik på annoncen og se mere