FoodPhoto Festival er det største og mest betydningsfulde internationale udstillings- og netværksforum for moderne madfotografering. Den 22. oktober får Danmark – nærmere bestemt Vejle – glæde af den spændende event.

Festivalen rummer både kongres for de bedste madfotografer, udstilling på tre adresser i byen og event i Musikteatret.

FoodPhoto Festival har omhyggeligt udvalgt 20 af de absolut bedste mad-fotografer i verden – bl.a. også den danske fotograf Signe Birck – til udstillingen, og samtlige 400 værker har det tilfælles, at de inspirerer, udfordrer og aktiverer tilskuerens fantasi og viser, at madfotografering kan være meget andet end ”blot” mad på en tallerken.

Internationalt format og masser af liv til byen.

Kongressen, som også er en del af FoodPhoto Festival, forventes at tiltrække 300 fagfolk fordelt på 25 nationaliteter. Det er Spinderihallernes spændende kulisser, som danner ramme for et forum af workshops, foredrag og networking. Som et ekstra krydderi har flere af Vejles restauranter velvilligt stillet lokaler og retter til rådighed for flere af festivalens workshops, så at bylivet inddrages.

Invitation til Vejles borgere

Det er arrangørernes håb, at byens borgere også vil lade sig inddrage i festivalen, som henvender sig til alle med lyst til at få en fantastisk visuel oplevelse. Udstillingen er fordelt på tre spændende lokaliteter i Vejle centrum; Spinderihallerne, Kedelbygningen og Marys og kan opleves fra d. 22. okt. – 4 nov. 2015 ganske gratis. Men der er mere endnu.

Velkommen til ”FoodPhoto on Stage” i Vejle Musikteater

Ideen med aftenen er at forene det professionelle forum med publikum igennem en event i Vejle Musikteater. Aftenen består af et flot sceneshow med spændende billedfremvisninger på kæmpe lærred kombineret med prisoverrækkelser og indlæg. Også her er der gratis adgang, man skal blot møde op i Musikteatret 24. okt. kl. 20:00-21:30.