Ved i hele 2020 at have fokus på at bringe ventetiden ned på støtte til køb af bil, er det lykkes Hjælpemidler og Kommunikation at nedbringe ventetiden fra 10 til fire måneder, skriver Fredericia Kommune i en pressemeddelelse.

Lars Ejby (A) Foto: AVISEN

”Det er rigtig godt, at det er lykkes Hjælpemidler og Kommunikation at få ventetiden på en handicapbil ned med de ressourcer, der er tilført hidtil. Så de 500.000 kr., som vi satte af i budget 2021, kan vi bruge til at nedbringe ventetiden på de øvrige sagsområder”, siger Lars Ejby, formand for Senior- og Handicapudvalget.

Senior- og Handicapudvalget har fulgt udviklingen i ventetiderne tæt, og er igennem 2020 blevet løbende orienteret om udviklingen.

Sagsbehandlingsfrister er meget forskellige og afhænger af om ansøgningen er akut eller ikke, og om der er behov for at indhente yderligere oplysninger hos læger, sygehuse eller øvrige samarbejdspartnere. Men størstedelen af alle ansøgninger bliver behandlet indenfor de fastsatte tidsfrister og kun et fåtal venter længere – og dem, der venter, er ikke akutte sager. Derfor har Senior- og Handicapudvalget på deres seneste møde godkendt nye ventetider.

Cecilie Roed Schultz Foto: AVISEN

”Vi forventer at komme på niveau med vores nabokommuner.  Ventetiden på mange typer af hjælpemidler er faldet, og det kommer en bred gruppe af borgere til gode”, siger Cecilie Roed Schultz.

De nye fastsatte sagsbehandlingsfrister på Hjælpemiddel og Kommunikation vil kunne ses på www.fredericia.dk

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer