Det er en rolig, glad og imødekommende Bo Lundgreen fra Venstre i Fredericia, som tager telefonen denne snevejrsdag i Fredericia. Han har trukket sig fra Venstres bestyrelse i Fredericia efter generalforsamlingen i sidste uge. 

Bo Lundgreen er i dag blevet 62 år. Han arbejder til dagligt som frivillig for Veteranhjemmet i Fredericia, men har også været en stor arbejdskraft i partiet Venstre. Det er slut nu.

Læs også: Næstformand i Venstre trækker sig – men den interne ballade slutter måske i aften

 

“Jeg er nok ikke til det politiske spil. Jeg er mere til socialt frivilligt arbejde. Jeg har simpelthen svært ved at forstå, hvordan fortiden kan fylde så meget i partiet. Jeg kan være bekymret for, at gode folk slider sig selv op, og jeg ville ikke selv stå model til mere. Jeg går ikke sur eller noget. Jeg synes, at der er mange dejlige mennesker i Venstre,” siger Bo Lundgreen og fortsætter:

“Jeg havde en idé om, at vi så fremad, nåede til enighed og først og fremmest gik efter et samarbejde, men der hænger en gammel strøm fast endnu. Man skulle trykke på hovedafbryderen og se fremad, hvis du spørger mig. Jeg ved også, at fortiden og uro spøger i alle partier, og vi skal da ikke elske hinanden, men jeg vil blive utrolig glad, hvis man kunne komme videre.”

Gruppeformand: “Vi skal have et godt møde i aften og tale fornuftigt om fremtiden”

Stadig venstremand

“Jeg smækker ikke med døren, men jeg ville ikke gå bekymret i seng. Jeg har ikke kastet håndklædet i ringen, jeg ville bare ikke det politiske spil. Jeg vil stadig komme til Venstres arrangementer, generalforsamlinger og så videre. Jeg er Venstremand,” slutter Bo Lundgreen.

Det er i aften, at Venstres byrådsgruppe, byrådskandidaterne til valget i 2017 og nyvalgte bestyrelse mødes for at evaluere og klinke skårene.