Venstre har for alvor skudt gang i deres valgkampagne i Fredericia. Onsdag aften har de hængt bannere op på indfaldsvejene til fæstningsbyen.

Venstre har taget arbejdshandskerne på, og gør sig for alvor klar til fredericianerne skal stemme til valget. En entreprenør har sponsoreret 61 hegn, som Venstre har hængt bannere op på, og 14 lodsejere har givet det blå parti lov til at benytte deres grund til at opsætte hegnene med tilhørende bannere.

– Det kommer til at eksponere os helt vildt. Vi har 14 steder i kommunen sat banerne op efter aftale med lodsejerne, som vi har mødt en stor opbakning fra, og de gør det, fordi de ønsker et skifte. I alt har vi 83 bannere oppe, siger Venstres byrådsmedlem, Kenny Bruun Olsen og fortsætter:

– Det, at bannerne hænger der så massivt, når man kommer til og fra byen, tror vi kommer til at give en stor effekt. Det er 2,5 uge før man må hænge valgplakater op, så det giver os et ekstra pift, siger han.

Kenny Bruun Olsen tog sin del af slæbet. (Foto: Privat)

Venstres kandidater var selv trukket i arbejdstøjet sammen med partisoldater, og det ser Kenny Bruun Olsen som en fordel.

– Der er også det sociale aspekt i det. Vi får et godt kammeratskab af det, og undervejs har vi benyttet os af vores base hos Kurt Kingod, hvor vi har hygget os en øl og vand, siger Kenny Bruun Olsen og kommer ind på, hvad folk har sagt til initiativet:

– Mange har givet os en thumbs up, og andre har sagt hvad er det for noget? Men jeg fornemmer en positivitet omkring os. Jeg har ikke hørt nogen sige, at Jakob Ellemann ikke er god, og der er heller ikke nævnt noget om Inger Støjberg. Tværtimod hører jeg folk sige, at nu har vi prøvet det, og nu skal vi prøve det andet. Vi kan ikke sige, hvordan valget kommer til at gå, men vi håber at blive en styrket flok, men om det bliver til en sejr til valget, må tiden vise, siger Kenny Bruun Olsen.

Venstres kandidat, Niels Martin Vind. (Foto: Privat)

Siden sommerferiens afslutning har de forskellige partier været særligt synlige i bybilledet om lørdagen i gågaderne, og der har Venstre-politikeren også mærket opbakning.

– Jeg har sjældent oplevet noget så positivt, og jeg har altså været en del år i politik. Jeg stillede op for første gang i 2005, hvor jeg godt nok ikke kom ind. Vi har mødt rigtig mange positive mennesker, og det hænger nok sammen med den specielle periode vi har været igennem, slutter Kenny Bruun Olsen.