Venstres Borgmesterkandidat i Fredericia, Peder Tind, er glad for, at statslige arbejdspladser flytter til Fredericia.

”Vi kan tillade os at være tilfredse med de nye arbejdspladser i Fredericia. Vi skal være glade hver gang vi får en arbejdsplads mere til Fredericia.”

Peder Lind: Det er Venstres fortjeneste
Bemærkningen fra Venstre borgmesterkandidat, Peder Tind, falder efter nyheden om at Fredericia får 47 statslige arbejdspladser. Dette er et led i regeringens plan om et Danmark i balance. Ved udflytning af statslige arbejdspladser fra København til provinsen, løfter Venstre den opgave der var lagt op til under valgkampen.

– Dette viser bare, at hvad Venstre lovede i valgkampen også bliver ført ud i livet, siger Peder Tind og fortsætter:

– At Fredericia får 47 statslige arbejdspladser, hvoraf de 40 er under Banedanmark og 7 under Energinet, skal Fredericia være tilfreds med. Jeg tør ikke nævne, hvordan det kunne være gået, hvis ikke vores tidligere borgmester Kenny Brunn Olsen fra Venstres byrådsgruppe, Venstres bestyrelse, og andre gode Venstre folk ikke havde arbejdet målrettet, dedikeret og rendt relevante ministre på dørene og talt Fredericias sag.
Alt i alt er Venstre i Fredericia tilfredse med, at deres målrettede arbejde med at tale byens sag har udmøntet sig i konkret fremgang i form af nye arbejdspladser.

Læs: 47 statslige arbejdspladser rykkes til Fredericia