De lokale kandidater fra Venstre havde fået opbakning foran Føtex Vest af partifællen, Regionsrådsformand Stephanie Lose, da man fredag eftermiddag mødte vælgerne. Vejret var med Venstre-folkene, der delte brochurer ud.

Efter en hektisk uge med flere valgdebatter var Peder Tind, Pernelle Jensen, Henrik Eriksen, Kenny Bruun Olsen, Søren Schou og Louis Lindholm klar til at snakke politik med travle fredericianere. Debatterne har vist en høj grad af uenighed mellem Venstre og Det Konservative Folkeparti, men Venstre-folkene var optimistiske og fokuserede på deres egne budskaber.

– Vi er kommet med mange gode forslag til, hvordan vi gør Fredericia til en endnu bedre kommune at bo i for børnefamilierne og det vil jeg gerne i dialog med vælgerne om. Som regionsrådskandidat vil jeg også gerne tale med vælgerne om fordelen ved at have en stærk lokal stemme i regionsrådet, siger Pernelle Jensen byråds- og regionrådskandidat.

Opbakningen til Peder Tind var også stor fra Regionsrådsformand og Venstre-kvinde Stephanie Lose:

– Jeg synes man kan se, at Peder er et godt menneske og en god kandidat. Det vil være godt for Fredericia, hvis han får chancen for at stå i spidsen for byen, det er jeg slet ikke i tvivl om. Efter den turbolens Fredericia har været igennem, så er Peder Tind et rigtig godt og nyt alternativ, som jeg godt vil anbefale, sagde Lose.

Stephanie Lose var selv i dialog med vælgerne, og de store smil var fremme blandt kandidaterne, der sørgede for at dele ud og tage fat om dialogen med alle, der viste interesse.

– Dialogen er vigtig for os i Venstre, og får vi ansvaret efter den 16. november er vi garant for netop at indføre langt mere borgerinddragelse. Vi skal lytte og skabe fælles resultater, siger Peder Tind der under de mange samtaler med borgerne ved Føtex Vest følte, at der var stor opbakning til Venstres politiske valgoplæg “Et menneskeligt Fredericia i vækst”.

Foto: AVISEN