Sommeren er over Danmark, og den kommer for mange politikere velfortjent efter to valgkampe oveni hinanden. Venstre i Fredericia ønsker alle en god sommer – og så fortæller de, at de altid står klar til at diskutere politik.

De politiske diskussioner har der været mange af i årets første halvdel. En folketingsvalgkamp der i virkeligheden har været i gang i mere end et år lagde grunden for et politisk år, og med konstant valgkamp og plakater i lygtepælene i næsten to måneder, ja så var der rig mulighed for at diskutere politik.

Venstre i Fredericia har også været meget aktive i valgkampen, hvor de har leveret to meget flotte valgresultater. Det glæder byrådsgruppen, der samtidig pointerer, at man altid kan komme til dem, hvis man vil tale om politik.

”Hos Venstre i Fredericia vil vi gerne ønske alle fredericianere en rigtig god sommer, og samtidig takke dem for de mange gode politiske samtaler vi har haft indtil nu”, siger Venstres Pernelle Jensen og fortsætter:

”Men for os er det vigtigt at fortælle, at politik ikke behøver at være noget vi kun taler om frem mod et valg, for politik er i virkeligheden noget der hele tiden bør tales om”.

Det er ofte hørt, ja det er næsten blevet til en kliché, at det ikke er i valgkampen der skal arbejdes hårdt, men derimod i mellem valgene. Men ikke desto mindre er det sådan landet ligger, for det er ikke bare lige til, når der skal drives et land eller en kommune.

”Vi har arbejdet hårdt i Venstre, og det har vi tænkt os at blive ved med. Vi vil gerne være kendetegnet som værende et ansvarligt parti, der tager borgerne og byen seriøst. Vi kæmper for Fredericia og for fredericianerne”, lyder det fra Pernelle Jensen.

Venstre fik ved konstitueringen tilbage ved kommunalvalget flere vigtige poster, blandt andet blev Peder Tind formand for Social- og Beskæftigelsesudvalget, Pernelle Jensen formand for Uddannelsesudvalget, Christian Jørgensen formand for Borger- og Demokratiudvalget samt Kenny Bruun Olsen næstformand i By- og Planudvalget.

”Med de poster vi har fået, har vi samtidig et stort ansvar. Men det er samtidig et ansvar vi har påtaget os med stor glæde. Det betyder nemlig, at der er en tiltro til at vi i Venstre kan være med til at sætte den rigtige retning for Fredericia på helt centrale områder”, forklarer Pernelle Jensen.

”Nu venter en sommerferie, men så snart den er slut starter arbejdet igen. Der er snart budgetforhandlinger for 2020, det er altid årets største opgave. Vi går ind til forhandlingerne med optimisme, og vil kæmpe for at de områder vi prioriterer højt bliver en del af budgettet for næste år”, slutter Pernelle Jensen.

https://fairbillet.dk/Store/Basket/BuyTicket?EventId=249&TicketCategoryId=845d