Fredericia AVISEN besøgte den lokale biograf til en af efterårets store traditioner. Vi så Venom den store Marvel blockbuster i Panorama Biograferne Fredericia.

Der er nu noget specielt ved at komme i biografen, det er som om, at jeg har glemt det hver gang. Duften af popcorn, ventetiden og turen op af trappen til salen.

Venom vises i sal 1, den store efterårssatsning, men vi er kun 11 mennesker her på en onsdag aften med spilletid klokken 21.00. At der ikke er flere i salen gør, at man har frit spil til at finde den perfekte plads, jeg sætter mig midt for i salen højt oppe.

Filmen er klar, tæppet ruller lige lidt ekstra væk, det er det som det store format kan, imponere. Jeg ser ofte film på mobilen, min bærbare eller på mit tv. Det må komme til skamme, film i biografen på det store lærred kan noget helt specielt.

Venom

Jeg har store forventninger til Venom og jeg elsker skuespilleren Tom Hardy. Mange forbinder kun Venom med Spiderman, som den sorte onde skabning, men i denne film skal han have sit eget liv, eller finde den perfekte værtskrop, om man vil.

Jeg havde nok forventet mig lidt gys, men man kan ikke anmelde en film på ens forventninger. Næsten en time går med at beskrive Tom Hardy og Michelle Williams parforhold samt deres arbejde, det er virkelig kedeligt.  Tom Hardy er Eddie Brock, en borende journalist, som ikke går på kompromis og gør alt for at følge den perfekte historie. Eddie har en stærk connection til hjemløse og folk på gaden. Michelle Williams er Anne Weying, hans forlovede som er advokat og er i gang med et søgsmål mod firmaet Life Foundation. Her kommer filmens tredje hovedperson Riz Ahmed ind i billedet, han er skurken og ejeren af Life Foundation. Han spiller Carlton Drake der laver forsøg på mennesker for at finde symbiosen mellem en organisme fra rummet og mennesker.

Eddie Brock forpurrer et interview, hvor han har lovet at holde lav profil over for firmaet Life Foundation. Han angriber Carlton Drake verbalt, og så slipper helvede løs.

Venom er navnet på den organisme, som bruger Eddie Brock som værtskrop og senere samarbejdspartner for at redde menneskeheden. Der er først her i den sidste time, at filmen tager fart, og bliver hæsblæsende, fed og fantastisk som en Marvel film skal være. Men det er for sent, selv om filmen er godt filmet, skuespillerne spiller godt og plottet er super, så er stjernerne raslet ned i den første time.

Jeg vil dog afslutningsvis sige at den sidste del af filmen trods alt giver mig lyst til at se mere til Venom. Jeg håber dog, at Marvel i næste fim vil starte med af gå ud fra at vi kender Venom også slippe ham og Tom Hardy løs fra start.

VENOM får 3 stjerner og bland så lige symbiosen om igen.

https://www.byensrens.dk/
Annonce