Marie-Louise fra Smuk-nu har netop været på kursus i den nye Phytomer “Pioneer ansigtsbehandling Deluxe Antiage” og i den forbindelse var Fredericia AVISEN inviteret til at prøve den.

Jeg ved ikke om det var fordi jeg virkelig trængte til afslapning efter to dage med tre syge børn, men denne ansigtsbehandling er den bedste jeg har prøvet til dato. Så gør det slet ikke noget den hedder anti-age og alderen siger 39, for den var intet mindre end fantastisk og 100 procent velvære hele vejen igennem.

Massagen består af rygmassage, opstrammende og ungdomsbevarende ansigtsbehandling uden udrensning, med opstrammende massage. Hertil bruges en roller, der mest minder om en lille kagerulle og en dermaroller.

Den er til dig, som ønsker den ultimative wellness forkælelse. Ansigtsbehandling mod rynker og linjer, som virker både forebyggende og reparerende på din hud.

“Denne ansigtsbehandling anbefales til dig, der er 30 og op efter. Det specielle ved denne behandling er, at massagen er opstrammende og hudforyngende,” fortæller Marie-Louise.


Som altid bliver jeg mødt af en smilende Marie-Louise, der viser mig ind.
Allerede lyden af stille musik får min trætte mor-krop til at falde til ro. Klar til små to timers mig-tid uden et barn på armen.

Op på brixen hvor Marie-Louise starter med at give mig en let massage på ryggen, hvorefter hun laver algemasken, som jeg skal ligge på under min ansigtsbehandling. Algemasken har jeg prøvet en gang før, men stadig lige så skøn med meget lækker hud bagefter.

Det føles som en lun, lidt kriblende fornemmelse at få algebehandlingen lagt på. Det er varmt, dejligt og stille og roligt begynder de at arbejde. Det er let prikkende, men generelt meget behageligt, lugter ikke, som man kunne forvente, at alger kunne.

Pioneer ansigtsbehandling Deluxe Antiage

Herefter går Maie-Louise i gang med selve ansigtsbehandlingen som er en anti-age med punktmassage.

Marie-Louise starter med at spraye med velkomsmist og herefter dobbelt afrens og læbepeeling samt mekanisk peeling efterfulgt af varmemaske og opstrammende massage med tryk, rulle og hænder Det føles himmelsk.

Nu er Marie-Louise klar til at give mig selve voksmaske. Masken er en maske der skal opvarmes, da den er hård som voks inden den varmes op.

Marie Louise spørger om jeg har klaustrofobi, lidt grinene og intetanende siger jeg nej, men forstår hvorfor hun spørger, da jeg får et gazebind over ansigtet – jeg føler mig ikke så køn, lidt som en mumie, som billederne også viste bagefter.

Marie-Louise forklarer, at det er for at masken bedre kan virke og lettere komme pænt af igen.

Masken opvarmes og ligges ovenpå gazen. Den er en smule varm, men afkøler hurtigt og behandlingen føles på ingen måder klaustrofobisk.

Mens jeg ligger med masken på og nyder den stille og rolige musik, begynder Marie-Louise med Pioneer Håndbehandling Deluxe Antiage.

Hænderne aftørres med varme kompres og peeles. Neglene files i form og pokeres. Herefter en meget lækker håndmassage og speciel håndmaske. Afsluttes med cremer.

Hænderne føles meget bløde og lækre efterfølgende.

Efter veloverstået håndbehandling fjerner Marie-Louise nænsomt masken fra mit ansigt og afslutningsvis får jeg cremer i ansigtet.

Efter to skønne timer med frisk ansigt og lækre bløde hænder takker jeg af for en hyggelig aften i godt selskab.

I marts måned kan du få en Pioneer ansigtsbehandling Deluxe til kr. 705,00. Normalprisen er kr. 885,00 eller en Pioneer ansigtsbehandling Deluxe Antiage inkl. Pioneer håndbehandling til kr. 810,00. Normalprisen er kr. 1134,00

Bestil din tid her https://smuk-nu.klikbook.dk/

Hvorfor opstår rynker og fine linjer med alderen?

Alderen kan hurtigt sætte sine spor i form af rynker. Rynker er nemlig en del af hudens naturlige aldring.

Med tiden vil vores hud blive tyndere og tyndere, fordi den med alderen mister sine elastiske egenskaber. Rynker ses på hudens overflade, som fine eller grove linjer. Da dette er en naturlig proces, er det ikke en proces, som man kan undgå, men man kan forebygge, udskyde eller reducere den igangværende proces, ved at hjælpe huden med at opretholde/genoprette sin elasticitet.

Punktmassagen med ruller og hænder forbedrer cellernes livscyklus. Med en roller kan man lave en kontrolleret skade i huden, som får huden til at regenerere hurtigere, samtidig med at det får huden selv til at aktivere sin kollagenproduktionen i underhuden. Cellernes livscyklus bliver påvirket i en positiv retning, derved forbedres mængden af fugt og kollagen fibrene i huden.  De små kanaler som en roller skaber i huden er kortvarige, og bidrager til,at de aktive ingredienser der påføres, kan trænge hurtigere og længere ned i huden.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer