I fredags kom Julemanden, og det var kulminationen på hårdt arbejde fra Fredericia Shopping, der havde sat et stærkt arrangement op. Det trak mange glade fredericianske borgere ind i bymidten, der var propfyldt, da Julemanden tændte for julebelysningen.

I fredags var der Black Friday, og det fik mange til at handle lokalt. Gennem hele dagen var der mange mennesker i byen, men det toppede da Julemanden ankom klokken 17:00 på Gammel Havn, hvor han sejlede ind med skibet.

Smukt så det ud, da Julemanden kom. (Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN)

“Jeg er meget tilfreds med afviklingen. Vi havde vendt ruten og det synes Shopping var en god løsning. Der var mange mennesker i byen hele fredag, og så var der rigtig mange ved Julemandens ankomst, både på havnen, Axeltorvet og på Rådhuset. Der var fuldt hus på alle tre lokationer, så det kan vi kun være tilfredse med,” siger By- og Eventkoordinator i Fredericia Shopping, Karina Wærnskjold-Thiesen.

Hvad siger det, at der var så stor opbakning til arrangementet?

“Folk er interesseret i at bakke op om deres by og vi har fat i noget rigtigt. Vi må også sige, at vi har haft held med at få det kommunikeret godt ud. Det er vigtigt, når man holder arrangementer, så vi tænker, at det har vi været gode til,” forklarer Karina Wærnskjold-Thiesen.

Gurli og Gustav gris var på scenen på Rådhuspladsen. (Foto: Thomas Lægaard / Fredericia AVISEN)

Til at stable et arrangement som det i fredags på benene er der mange ting, der skal spille. Til at styre det har Karina taget sig af det meste.

“Jeg har haft en elev siden slutningen af oktober, så der har været hjælp på den front. Vi har haft gang i Marinehjemmeværnet, Politihjemmeværnet, Julemanden, 6. Juli Garden, Teater Figueletta, og vi har haft dialog med Kommunen, fordi vi laver det i samarbejde med dem. Så vi er en stor gruppe, der har arbejder på at få tingene til at gå op i en højere enhed,” siger Karina.

Julebelysningen på Axeltorvet. (Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN)

Hele fredag var der et væld af aktiviteter på Axeltorvet. Det stod Axeltorvet-lauget for, og det at der skete noget på pladsen glæder Karina sig over.

“Det er fedt, at der også skete noget der. Vi har et godt samarbejde med Axeltorvet-lauget, og det er kun godt, at de griber bolden og skaber liv der,” forklarer hun.

Der var propfyldt på Rådhuspladsen. (Foto: Thomas Lægaard / Fredericia AVISEN)

Kulminationen i fredags var, da lyset blev tændt på Rådhuspladsen. Det var et dejligt øjeblik for Karina Wærnskjold-Thiesen.

“Det er en følelse af lykke, når det sker. Man tænker: Vi gjorde det. Alt spillede som det skulle, og det er jeg rigtig glad for,” slutter hun.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/2351/2357/files/black_friday_annonce_2019_the_real_deal.jpg?86

Skriv et svar