Lige om hjørnet venter en uge med masser af gøgl, trylleshow, rullende bogcaféer, mod til at være anderledes og morgenmad i Det Hvide Vandtårn. Det er selvfølgelig den årlige Trekantområdets Festuge, der traditionen tro løber af stablen gennem uge 35.

Biblioteket byder på mange spændende arrangementer under Trekantområdets Festuge, og du kan allerede nu tilmelde dig og sætte krydser i kalenderen.

Fredag d. 23. august er der trylleforestilling for børn og familier. 40 hæsblæsende minutter med Jesper Grønkjær, der er tryllekunstner, klovn, bugtaler – og i øvrigt laver han også ballondyr.

Temaet i år er ’Flyt dig’, og biblioteket udfordrer litteraturen og tester, hvor meget den kan flytte dig og os. Vi afholder dermed to bogcaféer på hjul, så stig ombord i det gamle folkevognsrugbrød, få gode læsetips og kør en tur med til kanalbyen. Det er torsdag d. 29. august.

Du kan også møde Ahmed Akkari, der har haft mod til at tvivle og flyttet sig under sin dannelsesrejse fra islamist til humanist. Arrangementer ligger fredag d. 30 august.

Samme fredag afholdes Kulturnatten i Fredericia, hvor du kan opleve en masse gøgl, musik, ballet og gadeteater.

Lørdag d. 31 august er der morgenmad i Det Hvide Vandtårn med forfatter Anders Haahr Rasmussen, der står bag kogebogsromanen ”Det var ikke planen at købe kålroer”.

Del gerne oplevelser og fotos under #Trekantfest.

https://www.place2live.dk/fredericia/