Hjerneskadeforeningen Lillebælt Fredericia, Hedensted, Vejle sætter fokus på “John, Paul, George & Ringo” fredag den 23. marts kl. 19.

Hjerneskadeforeningen har inviteret Danmarks Beatles-fortolkere nr. 1: The Beatrio og musikjournalist Per Wium til i ord og toner at vise, hvad der gør en John-sang anderledes end en Paul, George eller Ringo-sang.

John, Paul, George & Ringo var mere end blot The Beatles. De havde hver deres personlighed og plads i bandets musik og som de idoler, de også var i 60’erne.

Forskelligheden kunne høres i sangene. Beatles rummer store musikalske kontraster. Rock, klassisk, børnesange. De har mange farver i den musikalske palet.

The Beatles’ individualitet kulminerer i slutningen af karrieren og peger i retning af de 4 medlemmers musikalske liv efter The Beatles.

The Beatrio-koncertens første del er akustisk. Vi skal høre og mærke styrken i sangene “uden elektronisk pynt”.

Musikjournalist Per Wium fortæller om Beatlessangene. Anden del er elektrisk, hvor alle 4 musikere fokuserer på Beatles-lyden, de karakteristiske vokaler og lyden fra de gamle instrumenter.

Koncerten afholdes i Domus, Ved Sønderåen 1 fredag den 23. marts kl. 19, men allerede nu kan man sikre sig billetter til 100 kr. på billetto.dk – søg Beatrio.

En velgørenhedskoncert kan hjælpe til med at skaffe økonomi til flere aktiviteter.

Personer med erhvervede hjerneskade i de tre kommuner er ofte ensomme med deres problemstillinger og savner støtte og forståelse for de vanskeligheder, de kæmper med i hverdagen.
Hjerneskadeforeningen vil øge aktiviteterne i kommunerne med støtte, vejledning og sociale arrangementer for foreningens lokale medlemmer. Indtil nu har der ikke været mange af den slags aktiviteter i de tre kommuner.
Hjerneskadeforeningen holder cafémøde en gang imellem og har derudover ønske om at lave udflugter, foredrag mm. for foreningens medlemmer og deres pårørende. Der er ca. 90 medlemmer i lokalforeningen.

Hjerneskadeforeningens formål:

Hjerneskadeforeningen arbejder for at forebygge – og bekæmpe følgerne af – erhvervede (dvs. ikke medfødte) hjerneskader samt at yde støtte til skadede og deres pårørende.