Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri er en risikofri indtjeningsmulighed for lokale fritidsforeninger, idrætsklubber og skoleklasser, der samtidig støtter en god sag via lodsalget.

“Desværre har vi endnu ikke Fredericia kommune repræsenteret på årets tilmeldingsliste. Det er ærgerligt for de børn og unge, som kunne få et tilskud til deres klub- eller klassekasse, ved at sælge de velgørende Lillebror-lodder i deres lokalområde”, fortæller lotteriansvarlig Anne Nielsen fra Børnehjælpsdagen.

Den danske hjælpeorganisation, der har stået bag Lillebror Lotteriet siden 1926, opfordrer derfor foreningslivet samt skolerne i kommunens byer/byområder til at melde sig på banen.

Den enkelte forening, klub eller klasse modtager 8,50 kroner for hvert lod, der bliver solgt til 20 kroner. Og det kan hurtigt løbe op: I 2014 tjente 450 foreninger, klubber og skoleklasser på landsplan i alt 2,4 millioner kroner ved at deltage i Lillebror Lotteriet. Pengene er typisk gået til nyt klubudstyr, stævner, træningsdragter, lejrskole mv.

Tilmelding til Lillebror Lotteriet 2015 er gratis og kan ske i hele salgsperioden (26. marts – 17. maj 2015).
Gå direkte til tilmeldingssiden her: http://bhd.dk/lotterier/foreninger-og-klasser/bestilling-lillebror-lotteriet

Overskuddet fra salget af Lillebror Lotteriet går til Børnehjælpsdagens arbejde for anbragte børn og unge, der bor på døgninstitutioner eller hos plejefamilier i Danmark.

Læs mere på http://www.bhd.dk