Vejle Boldklubs unge stjerneskud, Wahid Faghir, er udtaget til U21 EM, der starter torsdag. Forud for slutrunden har vi talt med Faghir om hans forventninger til slutrunden.

Det er gået stærkt for Wahid Faghir. Som 16-årig blev han skiftet ind til sin debut for VB’s førstehold d. 13. juni 2020, hvor han erstattede Lucas Jensen mod Kolding. Mindre end et år senere er han nu klar til U21 EM, der for Danmarks vedkommende sparkes igang torsdag mod Frankrig.

– Det er rigtig fedt, det er noget nyt at prøve det , så jeg glæder mig og er stolt over at spille med dem nu. Jeg vidste, at jeg havde gjort det godt og var blandt de spillere, der kunne blive udtaget, så jeg var forberedt på det kunne ske, siger Wahid Faghir og kommer ind på hans egne forventninger:

– Jeg forventer, at kunne vise mig frem og få spilletid og forhåbentligt som angriber lave mål og hjælpe holdet.

Faghir står noteret for 22 U-landskampe indtil videre, og det er derfor ikke uvant for ham at trække i nationaldragten.

– Det er rigtig fedt. Det er noget man har drømt siden man var helt lille og set en masse kampe , og at man kan repræsentere Danmark og trække trøjen over hovedet er et kæmpe skulderklap, siger Wahid Faghir.

Den unge vejlenser er et produkt af Vejles talentafdeling, og det betyder noget for ham at være slået igennem i Superligaen for barndomsklubben.

– Det betyder meget, og det er noget jeg har drømt om siden jeg var lille. Nu spiller jeg der selv, så det betyder meget . Det er gået godt efter, at jeg startede lidt svært ud i de første kampe, men ellers er det gået rigtig godt og jeg har scoret mål og håber jeg kan blive ved med det, siger Wahid Faghir, der i Vejles førsteholdstrup har kunnet læne sig op ad flere af de andre yngre spillere, som er i Vejle:

– De har fortalt, hvordan det hele fungerer i forhold til ungdomsniveau og hvordan man tilpasser sig, og det at have nogen at tale med udenfor banen gør det også nemmere. De har været igennem det i en ung alder, så det er fedt at have nogen på sin egen alder, som man kan være sammen med og tale med, forklarer Wahid Faghir.

Se hele indslaget med Vejle-angriberen øverst i artiklen.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer