Vejle Boldklub havde chancerne til at få point med hjem fra Brøndby Stadion søndag aften, men skarpheden foran kassen manglede og i stedet tabte de 2-1.

Vejle kom til opgøret uden skadede Arbnor Mucolli og karantæneramte Saeid Ezatolahi. Det gav i stedet startpladser til German Onugkha og Lukas Engel. Om det var det, der gjorde, at Brøndby satte sig på kampen skal være usagt, men ikke desto mindre sad Brøndby på spillet i første halvleg.

Efter et kvarter slog Brøndby til. Jesper Lindstrøm spillede Mikael Uhre i dybden, og med sit niende sæsonmål gjorde den skarpe angriber det til 1-0, og efterfølgende havde Lindstrøm muligheden for at score til 2-0, men Alexander Brunst diskede op med en stor redning og holdt Vejle inde i kampen.

Stillingen ved pausen var fortsat 1-0 til Brøndby, men få minutter inde i anden halvleg kom hjemmeholdet på tavlen igen. Det skete efter, at Peter Bjur smækkede bolden ind i feltet, og i forsøget på at holde Uhre væk, så endte Pierre Bengtsson med at sende bolden i eget net til 2-0.

Efterfølgende ændrede kampen karakter. Brøndby trak sig tilbage, og overlod initiativet til Vejle, der begyndte at presse. Det lykkedes Vejle at få reduceret til 2-1 med en halv times tid igen, da Wahid Faghir fik bolden i netmaskerne via en Brøndby-forsvarer.

I den resterende del af kampen pressede Vejle på, og havde flere muligheder for at score, men det skete ikke, og i stedet endte Brøndby med at vinde kampen.

Kunne have fået point med

Efter kampen var det en skuffet Vejle-målscorer i form af Wahid Faghir, der stillede op til interview med 3+.

– Jeg føler, at vi kunne have fået et point med herfra. Det er nogen gange stolpe ind eller stolpe ud, og i dag vat det stolpe ud, siger Faghir og fortsætter:

– Jeg synes, at da jeg scorede, så fik vi en masse energi og alle kampene og løb ekstra meter, og det gjorde, at vi blev farlige, men vi scorede ikke det andet mål.

Den 17-årige angriber scorede sit femte sæsonmål, men det kunne han ikke bruge til noget, fortalte han.

– Det er noget andet, når man får point, men jeg tænker ikke over det, når vi har tabt kampen, konstater Wahid Faghir.

Med nederlaget er Vejle på niendepladsen i 3F Superligaen. Næste gang vejlenserne løber på banen er på fredag mod AC Horsens.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer