Vejle Boldklub skulle undgå at tabe dagens kamp i 3F Superligaens nedrykningspil til Lyngby, og det undgik de, da opgøret endte 0-0.

Med et nederlag ville Vejle kun være et point foran Lyngby, der er på den forkerte side af nedrykningsstregen. Med ni spillerunder igen ville der derfor for alvor have været hård kamp om nedrykningen, men med det ene point i aftenens indbyrdes opgør mellem de to hold sikrede Vejle sig en buffer.

I forhold til den sidste kamp i Superligaens grundspil havde Vejle lavet fem ændringer i startopstillingen. Ude var Wahid Faghir, der blev skadet til U21-slutrunde, mens også spillere som Viljomir Davidsen og Kevin Yamga var gledet ud af startopstillingen. Med til gengæld var i stedet blandt andet Alexander Brunst, Pierre Bengtsson og Mads Greve.

Kampen var en chancefattig affære, hvor Vejles største chance i første halvleg kom efter en halv times spil. Lyngby-keeper Thomas Mikkelsen var kommet på afveje, og det gav Lukas Engel muligheden for at trykke af, men han skød langt forbi. Derfor var stillingen vad pausen 0-0.

I anden halvleg var det igen en låst affære taktisk. Vejle var farligst, men ind kom bolden ikke og det hele startede derfor det sluttede, nemlig 0-0. Næste gang Vejle skal i aktion er på fredag på udebane mod OB.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer