Vejle Boldklub er endnu ikke noteret for en sejr i denne sæsons Superliga, hvor de er på sidstepladsen. Søndag spiller VB på hjemmebane mod FCK, der har været formstærke i den seneste tid.

Vejle tabte den første kamp efter fyringen af Carit Falch til FC Nordsjælland. Siden er Peter Sørensen blevet ansat som en permanent løsning på cheftrænerpositionen, og søndag sender han holdet på banen for første gang.

Det er begrænset, hvad Peter Sørensen har kunnet ændre på kort tid. Sørensens normale strategi er at have fokus på det defensive fundament. Derfor vil man næppe komme til at se samme udtryk som under Falch, hvor VB spillede med et højt pres.

Til gengæld kan det være sidste gang, at Wahid Faghir trækker Vejle-trøjen over hovedet. Transfervinduet går snart på hæld, og flere medier melder den 18-årig angriber på vej til Stuttgart, der har været at finde på lægterne til flere af Vejles kampe. Det skete senest i mandags mod FC Nordsjælland, hvor Faghir scorede.

Til opgøret mod FCK må Vejle undvære flere spillere. Anfører Jacob Schoop er ude med en skade, men til gengæld er Heron Crespo da Silva, Mouhamadou Drammeh, Brandon Pierrick, Tobias Haahr Jakobsen og Tobias Mølgaard med i truppen i forhold til mandagens opgør mod FC Nordsjælland.

For Drammeh og Silvas vedkommende har de begge muligheden for at debuttere for VB efter, at de er kommet til klubben denne sommer. Målmanden Tobias Haahr Jakobsen har heller ikke tidligere optrådt for VB’s førstehold.

Vejles bruttotrup ser således ud:

1. Alexander Brunst (m)

2. Heron Crespo da Silva

3. Viljormur Davidsen

4. Jerome Opoku

6. Saeid Ezatolahi

7. Mouhamadou Drammeh

8. Lukas Engel

9. Wahid Faghir

10. Allan Sousa

11. Arbnor Mucolli

15. Manjrekar James

21. Aleksey Chernov (m)

22. Denis Kolinger

24. Tobias Haahr Jakobsen (m)

25. Brandon Pierrick

27. Dimitris Emmanouilidis

33. Hans Høllsberg

34. Lundrim Hetemi

44. Tobias Mølgaard

77. Kevin Yamga

Der er kampstart mellem Vejle og FCK klokken 16:00 i Nørreskoven.