Vejle Boldklub tog tirsdag aften hul på forårssæsonen i 3F Superligaen. Det skete i et opgør mod AGF på Vejle Stadion, hvor det hele startede som det sluttede, nemlig 0-0.

Normalt plejer Superligaen at starte så tidligt op som det er tilfældet i år, men pga. en senere start på hele sæsonen med baggrund i Covid-19 og et forudstående EM, så er forårssæsonen blevet sat til at starte allerede nu, og det kunne også ses på banens tilstand. Kønt var græstæppet på Vejle Stadion ikke, og det blev derfor ikke den flotteste fodboldkamp i historien.

I transfervinduet har Vejle hentet seks nye spillere, og af de nytilkomne havde Denis Kolinger fundet vej til startopstillingen, mens Lukas Engel, Hugo Etikite og Dominik Kovacic tog plads på bænken, men det var en af de gamle Vejle-spillere, der stjal fokus i første halvleg. Allan Sousa forsøgte at spille langs jorden, og største mulighed i første halvleg stod samme Sousa for, da han skød på kassen, men forsøget sneg sig forbi AGF-målet.

Som kampen skred frem overtog AGF spillet, og havde blandt andet et nærgående forsøg ved den farlige venstre back, Casper Højer, da der resterede 20 minutters tid af opgøret. I overtiden truede AGF’erne igen Vejle-defensiven, men ind kom bolden ikke. Derfor endte opgøret med en nullert.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer