Vejle Boldklub var foran 1-0 mod FC Nordsjælland, men nordsjællænderne kom foran 1-2. På et mål i overtiden lykkedes det vejlenserne at sikre sig uafgjort.

Vejle er kommet ind i en god stime på det seneste. I den seneste 3F Superliga-kamp mod SønderjyskE sejrede de, og i torsdagens kamp i Sydbank Pokalen spillede de uafgjort mod Randers, der er et af de mest formstærke hold i Danmark, og derfor var de også udpeget til favoritter forud for dagens opgør. Især taget i betragtning, at FC Nordsjælland er kommet skidt igang med 2021 med nederlag til Brøndby og OB.

FC Nordsjælland er kendt for at spille pasningsfodbold langs jorden, og gør en dyd ud af det i alle opgør, men til dagens opgør var de gået på kompromis med det, og det var til at se. De spillede mere defensivt og disciplineret end man har været vant til at se, men de kunne intet stille op efter 37 minutter. Allan Sousa blev tildelt et frispark i højre side, som han selv tog sig af, og han smækkede bolden ind i hovedet på Arbnor Mucolli, der med sin tredje sæsontræffer headede bolden i mål.

1-0 var også stillingen ved pausen, men i anden halvleg vendte kampen på hovedet. Den nordsjællandske træner, Flemming Pedersen, var kommet med nye instrukser i omklædningsrummet. Hans mandskab var kommet ud med et helt andet udtryk på banen, og det belønnede sig. Først udlignede Uffe Yttergård Jensen og med fire minutter igen slog Ajax-lejesvenden Victor Jensen til at scorede til 1-2.

Det lignede derfor en sejr til FC Nordsjælland, men Vejle ville det anderledes. I kampens overtid fik Sousa vristet sig fri i venstre side af feltet, og han smækkede bolden ind til den kroatiske kriger Denis Kolinger, der headede bolden i mål til slutresultatet 2-2. Det resultat betyder, at Vejle indtager en foreløbig ottendeplads i Superligaen, hvor FC Nordsjælland fortsat er på tiendepladsen.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer