Vejle Boldklub køber den 27-årige tyskfødte kroat Denis Kolinger fri af aftalen med NK Lokomotiva Zagreb fra den bedste kroatiske liga. Den 199 cm høje forsvarskæmpes indtog i Nørreskoven glæder Vejle Boldklubs teknisk chef, Jacob Krüger.

-Vi har længe haft blikket rettet mod Denis Kolinger, og vi har efter et godt forhandlingsforløb med NK Lokomotiva Zagreb nu købt ham fri af sin aftale i Kroatien. Her taler vi om en spiller, der har været vores absolutte prioritet, og som vi har bejlet til i et stykke tid. Vi får en spiller ind, der har fået opmærksomhed fra nogle af de bedste ligaer i Europa. Fodboldmæssigt får vi en leder- og vindertype ind, der stiller krav til sig selv og sine medspillere. Det er sjældent, at man kan sætte ordet kompromisløs sammen med en højrefod, der kan sætte angrebsspillet op. Samtidig er Denis både teknisk og taktisk på en høj hylde. Det her er en klar forstærkning, inden vi går et vigtigt forår i møde, fortæller Jacob Krüger.

For Denis Kolinger er Vejle Boldklub valgt efter dialog og indvielse i klubbens projekt og ambitioner for de kommende år.

-Vejle Boldklub har gennem længere tid vist, at de vil have mig, og at de ser mig som en vigtig figur i både jagten på overlevelse og etablering i Superligaen. Klubbens projekt, spillestil og faciliteter tiltalte mig. Jeg kommer ikke med en masse flotte ord men med ambitionen om at vise, hvem jeg er, og hvad jeg står for. Jeg ser frem til at spille med mine nye holdkammerater, og til at jeg kommer i min bedste form. Det er min klare overbevisning, at klubben og jeg bliver et godt match. I mig får klubben en spiller, der hver eneste kamp efterlader en 100 procents indsats på banen.

Vejle Boldklub har skrevet en treårig aftale med Denis Kolinger. Den tyskfødte kroat får nummer 22 og begynder træningen med sine nye holdkammerater i dag.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer