Vejle Boldklub er i dag nået til enighed med Peter Sørensen om en aftale, der gør manden med erfaring fra 3F Superligaen til ny cheftræner i Nørreskoven. Peter Sørensen er valgt som klubbens klare førsteprioritet, og parterne har derfor lavet en længerevarende aftale.

Netop valget af Peter Sørensen giver rigtig god mening for Vejle Boldklub, fortæller klubbens direktør, Henrik Tønder.

– Peter Sørensen er en dygtig træner, der kan sit håndværk og sin metier. Samtidig er Peter en klar og tydelig leder, der sikrer, at alle i en spillertrup ved, hvad opgaven er for gruppen, og hvilke forventninger der gennem dette er til den enkelte. Peter har gennem sit virke som træner altid holdt en god og stærk relation til Vejle Boldklub, og vi mærker hos Peter Sørensen en grundlæggende forståelse af, hvad Vejle Boldklub er, bygger på og skal udvikles til. Den stærke forståelse og dybe indsigt, tror vi på, giver vores nye cheftræner muligheden for ikke bare at sikre vores eksistens i Danmarks bedste fodboldrække, men også over tid at etablere Vejle Boldklub fast i 3F Superligaen. Derfor er jeg glad for at kunne byde Peter velkommen tilbage i Nørreskoven, fortæller direktør Henrik Tønder.

Vejle Boldklubs nye cheftræner, Peter Sørensen, er meget tilfreds med sin tilbagevenden til Nørreskoven og er klar i spyttet i argumentationen for valget om at takke ja til cheftrænerstillingen hos Jyllands Rubin.

– Vejle Boldklub har, som jeg også har nævnt tidligere, det største uforløste potentiale i dansk fodbold. Det er min klare mening. Det, at jeg nu som cheftræner for lov til at arbejde med og bidrage til en udvikling i en positiv retning af samme potentiale, ser jeg som en stor mulighed. Det er ingen hemmelighed, at Vejle Boldklub betyder noget for mig. Det er en klub, hvor jeg kender og respekterer mange nøglepersoner i klubben. Det kendskab har også givet mig en løbende indsigt i både klub, det nye ejerskab og det potentiale, der findes hos akademiet. Man kan groft sagt sige, at jeg har ventet 13 år på det her job. Vejle Boldklub er en helt unik størrelse. Når alt kommer til alt, er den vigtigste opgave lige nu i Vejle Boldklub at tage de åbenlyse individuelle kvaliteter, som holdet har, og gøre det til et stærkt og konkurrencedygtigt kollektiv. Jeg ser frem til at møde spillerne i morgen og begynde arbejdet med det samme.

Peter Sørensen møder ind til sin første træning med Vejle Boldklubs 3F Superliga-trup i morgen.