Løbet om top-6 er ikke kørt for Vejle endnu. Det sker efter, at vejlenserne søndag aften vandt 2-0 hjemme mod OB.

Lyngby var begyndt at puste Vejle i nakken efter, at de de har ti point i de seneste fire kampe, og derfor var en sejr påkrævet for, at Vejle for alvor ikke skulle kigge sig over skulderen i den henseende. Hjemme i Nørreskoven tog Vejle mod OB, og til det opgør var Allan Sousa tilbage i startoptillingen, men det gjorde ikke nogen forskel i første halvleg, der efter en chancefattig affære endte uden mål.

Det blev der lavet om på i anden halvleg. Vejles anfører, Viljomur Davidsen, brød igennem på venstrekanten efter en times spil og sendte bolden ind i feltet til Allan Sousa, der med et fornemt spark på mål sendte bolden ind bag Oliver Christensen i OB-målet og bragte Vejle i front.

Med et minut tilbage af den ordinære spilletid slog Vejle bolden fast. Lejesvenden German Onugkha scorede sit første mål for Vejle, og endte med at cementere sejren, da han scorede til 2-0. Sejren sender Vejle op på ottendepladsen, hvor de har et point op til SønderjyskE på sjettepladsen, hvor sønderjyderne dog har spillet en kamp færre.

Næste gang Vejle løber på banen er i Sydbank Pokalen på onsdag på udebane mod Randers. I Superliga-sammenhæng spiller Vejle igen på søndag mod AaB.

0 0 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer