Vejle Boldklub henter i dag den 27-årige angriber Luka Djordjevic, der kommer til Nørreskoven. Angriberen fra Montenegro har i det netop overståede transfervindue været på radaren hos Vejle Boldklub, og nu er det altså lykkedes at hente Luka Djordjevic til Nørreskoven.

Teknisk chef hos Vejle Boldklub, Johan Sandahl, er glad for tilføjelsen af endnu en angriber og ser frem til, at Luka Djordjevic byder sig til konkurrencen om startpladserne blandt Peter Sørensens 11 udvalgte.

– Vi får en spiller, der er sulten efter at vise sig frem, og en angriber, der passer godt til Peter Sørensens måde at spille på. Luka er fysisk stærk og en lidt atypisk angriber, der både holder modstanderen væk og skaber plads til andre. Samtidig taler baggrunden i den bedste russiske liga også for, at vi her får en spiller, der har kvalitet til Vejle Boldklub. Velkommen til Luka.

Vejle Boldklubs nye angriber er glad for at være i Nørreskoven og motiveret for at vise sine kvaliteter frem for klubbens fans.

– Jeg er glad for, at Vejle Boldklub ser mine kvaliteter, og nogle gange sker der ting i fodbold, der gør, at man ender det rigtige sted ad snørklede veje. Lige fra den første henvendelse fik jeg et godt indtryk af klubben, faciliteterne og menneskerne. Nu vil jeg gøre mit ypperste for at bevise, at jeg er den angriber, der skal hjælpe klubben væk fra bunden. Jeg glæder mig til at møde klubbens fans, og de videoer, jeg har set fra stadion, og mit møde med fans i byen vidner om dedikation og kærlighed til holdet. Det glæder jeg mig til at opleve på stadion, når jeg har scoret i den røde trøje.

Luka Djordjevic er klar til at træde ind i truppen med det samme, og allerede søndag var angriberen på træningsbanen.