Renoveringen af varmtvandsbassinet og ombygningen af omklædningsfaciliteterne på sundhedshuset starter før planlagt

Som en følge af nedlukningen af Danmark, kan renoveringen af varmtvandsbassinet på Fredericia Sundhedshus begynde tidligere end planlagt. Derfor forbliver varmtvandsbassinet på sundhedshuset lukket, og bassinet bliver tømt i denne uge.

Foto: Thomas Lægaard – Fredericia AVISEN

”Både bassin og omklædningsfaciliteter trænger til en kærlig hånd. Derfor havde vi planlagt en renovering af omklædningsfaciliteterne og en udskiftning af de tekniske installationer i varmtvandsbassinet i sommerferien. Nu kan vi udnytte nedlukningen af Danmark til at gøre lidt ekstra uden at genere vores borgere yderligere. Når vi tømmer bassinet nu har vi mulighed for at gennemgå bassinet minutiøst og se, om der er ekstra reparationer i bassinet, der kalder på at blive fikset”, siger Susanne Eilersen, formand for Sundhedsudvalget.

Byrådet har i budget 2020 afsat midler til renovering af varmtvandsbassinet, og arbejdet går i gang allerede i denne uge ved at tømme bassinet. Renoveringen var planlagt til uge 27 og til og med uge 42, men med nedlukningen af Danmark er der mulighed for at tømme bassinet før og se, om der er yderligere reparationer af bassinet, som skal laves samtidige med den planlagte renovering.

De tekniske installationer trænger i den grad til at blive moderniseret, og det vil betyde, at bassinet bliver mere driftssikkert og mere økonomisk at drive. Brugerne af bassinet har længe haft et stort ønske om, at de nedslidte lokaler til omklædning bliver renoveret. En arkitekt har kigget på opgaven for, at arealerne bliver udnyttet, så omklædningslokalerne bliver så store som muligt med plads til flere brusere og bænke end i dag.

Fredericia Kommune har fået rigtig mange gode input fra brugere af bassinet, som er taget med i renoveringsarbejdet.

Der kigges på tilskuerne (Foto: Fredericia AVISEN)

”Vi glæder os til at tage de nye faciliteter i brug efter efterårsferien, og vi ser frem til at kunne tilbyde lokaler, der er mere egnet til de mennesker, der bruger faciliteterne. Vi har hentet ekspertisehjælp både ved Fredericia Idrætscenter og Hjælpemidler og Kommunikation for at sikre så brugervenligt et omklædningsrum som muligt. Der er mange mennesker med funktionsnedsættelse, der bruger varmtvandsbassinet, og derfor er det vigtigt, at vi har netop denne målgruppe for øje”, siger Turan Savas, næstformand i Sundhedsudvalget.

Varmtvandsbassinet åbner efter planen i uge 43.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer