På Slåenvej i Bramdrupvej har der mellem mandag klokken 19:30 og frem til tirsdag klokken 07:17 været indbrud i en Renault Trafic. Et trekantsvindue i højre dør er blevet knust, og på den måde har man kunne få adgang at få døren op og kommet ind i lastrummet. Under indbruddet er der stjålet en Bosch stiksav, tre Bosch skruemaskiner, en Bosch vinkelsliberen, en Bosch fine cutter, en bajonetsav, 15 stk. Bosch batterier 4-8 ampere og opladere til batterier. Der er muligvis flere koster end de nævnte, oplyser Kenneth Nielsen fra Sydøstjyllands Politi.

På Egevænget i Lunderskov har der også været indbrud i en varebil. Det er sket i en hvid Peugeot Boxer tirsdag klokken 02:36, hvor alarmen gik i bilen. Man har brudt bagdøren op med en skarp genstand. På bilen er der monteret en alarm med overvågning, og der kan man se, at gerningsmanden var iført en kasket, mundbind og handsker, og at der ikke er stjålet noget.

På Åstorpvej i Christiansfeld har der været indbrud i en håndværkerbil. Der er tale om Renault Master årgang 2020, og det er sket i tidsrummet mandag klokken 22:00 og frem til tirsdag klokken 07:00. Bagdøren er blevet opbrudt, og der er lavet et hul til håndtaget. Der er stjålet, og det er alle af mærket Mekita og Festool. Der blandt andet stjålet en lille betonsliber, dyksav, skruemaskine, vinkelsliber, bajonetsav og løse batterier. Fælles for det hele er, at der er spraymalet med neongrønt i alle kroge og kanter på det.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer