Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Indbrud i villa

Fredag klokken 00:05 har der været indbrud på Vibevej, hvor Politiet blev informeret via et alarmfirma. Der er knust en rude til soveværelset med en sten, og der er stjålet en ph-lampe.

Varebil stjålet

Mellem torsdag klokken 18:00 – fredag klokken 06:00 har der været indbrud på Børkopvej i Pjedsted. Man er kommet ind via hoveddøren på ukendt vis. I forbindelse med indbrudet er der blevet stjålet en varebil med registreringsnummeret XX 1370095. Varebilen er en bordeaux rød Audi sx årgang 1995.

Kørsel i påvirket tilstand

Klokken 14:58 blev en 30-årig mand, der ikke er fra lokalområdet, stoppet på den Østjyske Motorvej i vestlig retning. Han blev sigtet for at køre i påvirket tilstand, og han blev ligeledes sigtet for at køre uden førerret.

På Vejlevej ved Circle K blev en 28-årig mand, der er fra Fredericia, standset torsdag aften klokken 23:32. Han blev sigtet for at køre i påvirket tilstand.

Kørte i frakendelsestiden

Torsdag klokken 11:57 blev en 25-årig mand, som er fra Fredericia, stoppet på Indre Ringvej og sigtet for at køre bil i frakendelsestiden.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

www.eventc.dk
Skal du med til nogle fede koncerter? Klik her og se mere.