Hver fredag og lørdag, gældende fra denne og frem til jul, er det muligt at få stillet sulten med en hotdog fra Pølsekutteren.

Vi er for alvor gået ind i julefrokostsæsonen, og det betyder mange mennesker i det fredericianske natteliv.

I samarbejde med Urbania Street Food har Pølsekutteren, der drives af Ole Nikolajsen og hans søn, Magnus Kring Nikolajsen, valgt at “Kutteren” skal stå ved Urbania, hvor den holder åbent fra klokken 22:00 – 02:00.

“Det bliver meget sjovt. Jeg er spændt på, om folk vil have en pølse at smutte hjem på. Brian Løkkegaard fra Urbania og jeg kom til at tale om, at det kan holde folk længere tid i byen, da der ikke rigtigt er nogen spisemuligheder på det tidspunkt,” siger Ole Nikolajsen, der før har serveret natmad:

“Det har vi prøvet før, og det var et hit. Så det håber vi det også bliver he.”

Pølsekutteren så dagens lys i starten af 2019, og siden er det kun gået én vej.

“Det er stukket fuldstændigt af i forhold til hvad vi havde håbet på. Jeg tror hvis vi skal tælle, så har vi været ude over 50 gange. Det er helt vildt i forhold til, at det er et fritidsprojekt,” siger Ole med et grin.

Allerede nu kan Ole melder om en del bookninger i 2020, og det spænder bredt hvad de er til.

“Det vælter ind i en lind strøm til næste år, hvor vi allerede har 14 aftaler på plads. Det er alt fra privatfester, rejsegilder og triathlon,” forklarer Ole Nikolajsen.

Dem der er faste gængere til EventC-arrangementer har formentlig også bidt mærke i, at Pølsekutteren har været aktivt til stede der.

“Vi er fast inventar til deres arrangementer og koncerter. Vi har også lige aftalt med Tøjhuset, at når de har koncert i Eksercerhuset, så kommer vi og er klar med Pølsekutteren,” siger Ole og fortsætter:

“I sidste uge var jeg i Horsens til et stort rejsegilde, så det spænder virkelig bredt hvad vi kommer ud til.”

Bag Pølsekutteren er det primært Ole og Magnus, der tager tjansen, men Pølsekutteren får også lidt hjælp af venner.

“Magnus har et par kammerater, der har hjulpet, og jeg har også en ven, som har hjulpet. Når det kommer til serveringen ved Street Food bliver det Magnus og hans kammerat Christopher, der vil stå der. Det har vi aftalt fra start, når det kommer til sådan noget som det,” slutter Ole Nikolajsen.

https://ipaper.ipapercms.dk/fredericiaKommune/bysek/Kommunikation/Foldere/julefolder2019/#/
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer