Forside Fredericia Valgplakater sat op med søm: 3F undskylder

Valgplakater sat op med søm: 3F undskylder

DEL
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Flere læsere har undrende henvendt sig til Fredericia AVISEN efter valgplakaterne for alvor kom op lørdag til middag. Foran 3F Fredericia bygninger sidder nemlig plakater i træerne – og de er banket op med søm.

Karina Lorentzen, Kirsten Cordtz og Jens Jonatan Steen pryder alle hvert deres træ foran 3F Fredericia. Deres ansigter er på plakaterne, men det er ikke dem selv der har stået for opsætningen af plakaterne.

3F Fredericia og flere partier i Fredericia har en fælles aftale om, at 3F hjælper med opsætning af plakater på deres ejendom. En aftale der er bekræftet af både partier og næstformand i 3F, Henny Kristensen.

Henny Kristensen bekræfter overfor Fredericia AVISEN, at det er 3F Fredericia der har det fulde ansvar for opsættelsen af plakaterne på deres ejendom.

“Det er korrekt, at det er en af vores medarbejdere der igår satte plakaterne op. Vi vil gerne støtte de lokale kandidater der kæmper for vores mærkesager, så det er helt naturligt at vi hjælper dem med noget synlighed”, fortæller Henny Kristensen.

“Men at de er hængt op med søm er en fejl, som vi i 3F Fredericia beklager meget. Vi er kede af den omtale det har fået, og vi sørger selvfølgelig for at rette op på fejlen som det første i morgen tidligt”, fortsætter hun.

Karina Lorentzen, der stiller op til Folketinget for SF, bekræfter overfor Fredericia AVISEN, at hun har afleveret plakater hos 3F, og hun understreger at det bestemt ikke er med hendes vidne, at de er opsat med søm.

Vrede hos Enhedslisten

“Jeg troede først at det var fake, for jeg kan ikke få det her til at hænge sammen, for vi vil aldrig gøre dette selv”, fortæller Cecilie Roed Schultz, Byrådsmedlem for Enhedslisten.

“Vi ville på ingen måder have sat plakater op i træer med søm. Det er både ulovligt og så kan det være meget skadeligt for træerne”, fortsætter hun.

“Vi bruger plakaterne til hvert eneste valg, nogle af dem har været gennem mange valg. Hvis de ikke længere er passende, så sætter vi nye billeder på, men vi genbruger dem alle – og det kan man desuden heller ikke hvis de er fyldt med huller fra søm”, siger Cecilie til Fredericia AVISEN.

“Jeg er helt tosset. Det er helt grotesk. Jeg forstår det slet ikke”, slutter Roed Schultz.

https://fairbillet.dk/t252/Kvindeaften%20med%20Raz%20fra%20RAZspa
Foredrag med skønhedsguruen Raz fra RAZspa, der lige nu også er aktuel i Beauty Bosserne.
DEL