Byens mange hundeejere og deres hunde var mødt talstærkt op søndag den 14. februar, hvor Maxi Zoo havde inviteret til velgørende Valentins-gåtur til fordel for Dyrenes Beskyttelse. Foran butikken på Vejlevej 131 kunne butikschefen i Maxi Zoo Fredericia, Mette Nørup Raarup derfor tælle mere end 18 firbenede, der sammen med deres ejere stod klar til den fælles gåtur ud i lokalområdet inden, at den stod på velsmagende goodiebags, som tak for indsatsen.

”Det var helt overvældende,” lyder det fra Mette Nørup Raarup.

”Vores gåture er normalt meget populære, men jeg havde ikke turde håbe på, at der mødte så mange op, som der gjorde,” fortæller butikschefen.

Stor tak til byens hunde og ejere

Turen var igen i år arrangeret til fordel for Dyrenes Beskyttelse, hvor hver hund betalte 10 kr. for at deltage, mens Maxi Zoo donerede 10 kr. for hver firbenede, der mødte op på dagen. Det blev til i alt 746 kr. fra butikken og rundt regnet 30.000 kr. på landsplan.

”Vi er enormt taknemmelige for, at vores kunder og deres hunde endnu engang valgte at støtte op om netop denne tur. For i Maxi Zoo går vi højt op i, at alle kæledyr skal have det godt – især de kæledyr, der intet har, som de hjemløse dyr der befinder sig på Dyrenes Beskyttelses internater,” fortæller Mette Nørup Raarup.

”Derfor skal der også lyde en stor tak herfra til alle dem, der valgte at gå med i søndags. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre Valentinsdag.”

Den fælles gåtur var en udvidelse af Maxi Zoo’s populære gåture, der afholdes løbende og er ganske gratis at deltage i.

(Foto: Maxi Zoo )
(Foto: Maxi Zoo )