Bræddehyttens ejer, Michael Bent Christensen, er blevet testet positiv, og det reagerer en række af byens andre værtshuse på.

Vi har talt med indehaver af Kahytten, Janne Andersen, som fortæller at hende og resten af personalet er blevet testet efter, at Michael Bent Christensen blev testet positiv.

Klods Hans opfordrer til, at deres kunder, som kommer på Bræddehytten, bliver testet. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

“Vi har også valgt at lukke tidligt så vi kun har formiddagskunderne. Ingen af os har nogen symptomer, men vi har valgt at tage de nødvendige forbehold i den her situation,” siger Janne og fortsætter:

“De af vores kunder, der kommer på Bræddehytten, opfordrer vi til at blive testet. Hvis det ikke er tilfældet, så må vi finde ud af, hvad vi gør med dem,” forklarer Janne.

Screenshot fra Klods Hans’ Facebook-gruppe.

På flere af byens andre værtshuse har man også valgt at opfordre kunderne til at blive testet, hvis de har været på Bræddehytten. Det gælder blandt andet  på Klods Hans og på Erritsø Bodega, Hos Ellen.

Screenshot fra Hos Ellens Facebook-side.
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer