CSR People Prize er i mere end 20 år blevet uddelt til virksomheder, som tager et ekstraordinært socialt ansvar ved fx at ansætte mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet. Cabi søger lige nu virksomheder til de tre priser, som uddeles i marts 2021.

Virksomheder, som gør en ekstra indsats for, at nedslidte medarbejdere kan blive i jobbet. Og virksomheder, der gør en ekstra indsats for at udsatte ledige får en chance for at bevise sig selv på en rigtig arbejdsplads. Dét er virksomheder, som tager et socialt ansvar.

De fortjener at blive fejret, og det gør videns- og netværkshuset Cabi på en konference i marts 2021, hvor CSR People Prize bliver uddelt.

CSR People Prize har eksisteret siden 1999, og det er prisen til virksomheder, som gennem deres forretning og sociale ansvar har vist, at de formår at fastholde og forebygge, at medarbejdere falder ud af arbejdsmarkedet på grund af fx stress eller nedslidning. Eller ved at ansætte mennesker, der har et handicap, med flygtningebaggrund, eller af anden årsag befinder sig på kanten af arbejdsmarkedet.

“Med CSR People Prize fejrer vi de virksomheder, der tager et socialt ansvar og tænker bæredygtigt i deres forretning, når det handler om mennesker. Vi vil gerne inspirere andre ved at fremhæve de gode eksempler, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Og heldigvis har vi set, at danske virksomheders sociale ansvar er stærkt, selvom erhvervslivet er hårdt ramt af corona-krisen,” siger Marianne Nilsson, marketingansvarlig hos Cabi.

Hylder store og små virksomheder

CSR People Prize bliver uddelt i tre kategorier:

CSR People Prize til en virksomhed med op til 250 ansatte. – Indstil til prisen her
CSR People Prize til en virksomhed med mere end 250 ansatte. – Indstil til prisen her
CSR People Prize Særpris – Indstil til prisen her
Læs mere om CSR People Prize

Både private og offentlige virksomheder fra hele landet kan komme i betragtning til prisen, og alle kan indstille deres egen eller andre virksomheder.

“Fra bl.a. Cabis virksomhedsnetværk kender vi mange socialt ansvarlige virksomheder, men der er flere, som gør en stor indsats på arbejdspladsen. Dem vil vi gerne have frem i lyset. Så vi opfordrer alle til at indstille de virksomheder, de kender. Det er også en mulighed for at give et skulderklap til virksomheder, der gør det godt,” siger Marianne Nilsson.

Særpris til virksomheder som arbejder cirkulært

Særprisen ved årets uddeling af CSR People Prize har i år fokus på virksomheder, som arbejder med cirkulære forretningsmodeller og skaber job til udsatte ledige.

“Cabi har i år lavet en afdækning af virksomheder, der formår at passe på miljøet og samtidig skabe job til mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet. Det er der et potentiale i. Og det fejrer vi med en særpris, for at sætte spot på at flere og flere virksomheder begynder at arbejde cirkulært,” siger Marianne Nilsson.

Indstillingen til de tre CSR People Prizes er åbnet, og alle kan indstille frem til og med den 17. januar 2021. Priserne uddeles ved Cabis årskonferencen medio marts 2021.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer