Jesper Lindgren har siden sin ankomst til Fredericia i sommeren 2019 styret FHK-forsvaret. Nu er der uvished om han spiller dagens kamp mod SønderjyskE, og kampen kan derfor blive den første turneringskamp Lindgren misser for fredericianerne siden hans tiltræden i klubben.

FHK er noteret for fire point i otte kampe, mens SønderjyskE har ni point for ni kampe og lige med lodder og trisser holder Århus og KIF Kolding væk fra ottendepladsen, der giver adgang til slutspillet. Efter en forrygende start på sæsonen er det gået ned ad bakke for sønderjyderne, der op til denne sæson har afskediget den tidligere FHK’er Kasper Christensen som cheftræner, da han ikke ville forlænge aftalen med klubben, som stod til at udløbe næste sommer.

I stedet er Jan Pytlick den nye mand i spidsen for SønderjyskE. Pytlick og co. lagde sæsonen ud med at gennembanke Skjern med cifrene 33-23 i sæsonpremiere, men efter at have vundet de tre første kampe  i ligaen er det gået ned ad bakke. Siden er det blot blevet til en sejr mod Lemvig-Thyborøn og uafgjort mod Ribe-Esbjerg, og senest tabte holdet i tirsdags med 32-31 til Skanderborg efter en gyserafslutning. Torsdag skal SønderjyskE se om de kan komme på sejrskurs igen, hvor de møder FHK i Broager Sparekassen Skansen.

»Det bliver en spændende kamp. SønderjyskE har praktiseret syv mod seks for at spare på kræfterne, og det tror jeg sker igen.  Det bliver en kamp i et lavere tempo, da de skal spare på ressourcerne, som de allerede begyndte på i tirsdags,« siger FHK-træner Jesper Houmark.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Fornyelig mistede SønderjyskE deres svenske playmaker Oscar Sunnefeld til THW Kiel, der købte ham fri af kontrakten med SønderjyskE. Derudover mangler sønderjyderne højrebacken Marcus Dahlin

»Det er de selvfølgelig blevet smallere af, men det var marginaler, der gjorde, at de ikke vandt mod Skanderborg,« fortæller Jesper Houmark.

Sidst FHK var i aktion var i søndags mod Mors-Thy, der kom fra thansen ARENA med en sejr på 31-29, og det er derfor begrænset hvad FHK har kunne nå at gøre frem mod dagens opgør.

»Vi har haft en evaluering af kampen, og så har vi haft to haltræninger, hvor fokus var været på vores seks mod syv forsvar. Der var det glædeligt at notere os efter tirsdagens træning, at SønderjyskE spillede syv mod seks om aftenen mod Skanderborg,« siger Jesper Houmark.

FHK har skrantet med flere spillere i truppen sæsonen igennem, og til torsdagens kamp er Mishels Liaba stadig ikke på fuld blus.

»Han kan stadig ikke spille fuldtid, men det bliver bedre og bedre. Vi er også spændt på om Jesper Lindgren er med,« siger Houmark og henviser til, at Lindgren udgik af kampen mod Mors-Thy efter at have fået en bold i hovedet og man frygtede en hjernerystelse:

»Vi ved ikke om det er en hjernerystelse, men han har heldigvis ingen opkast eller kvalme. Det er et godt tegn.«

http://adp-as.dk

Hvor stor en svækkelse er det, hvis han ikke spiller?

»Det er en svækkelse, da han har stået samtlige minutter på venstre tre (venstre side af midterforsvaret, red.) i det seneste halvanden år, slutter Jesper Houmark.

Der er kampstart mellem SønderjyskE og FHK klokken 20:00.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer