Tilbage i slutningen af august påbegyndte vi en underskriftsindsamling i forhold til ønsket om en uvildig undersøgelse af hele teater-sagen. Med kun ganske få dage på gaden og kun to personer Sune Nørgaard Jakobsen fra SF og Søren Haastrup fra Alternativet stod det os soleklart, at der var rigtig mange Fredericianere, der havde rigtig mange uafklarede spørgsmål i forhold til hvorfor det kunne gå så galt og hvorfor Fredericia Kommune lagde så store beløber i et teater med dårlig økonomistyring.

På ganske få dage nærmede vi os 400 underskrifter i forhold til et krav om en uvildig undersøgelse, men da vi begge er fortaler for, at Fredericianerne kommer til orde og får lov til at komme med deres mening så ville vi ikke stoppe indsamlingen blot fordi vi begge i løbet af efteråret fik travlt på andre fronter.

Det betyder, at vi løbende vil genoptage indsamlingen af underskrifter – dels fordi det er vigtigt, at Fredericianerne får mulighed for at tilkendegive deres mening og dels fordi vi i det kommende års budget kan se, at et samlet Byråd synes at ville starte et nyt musicalteater op uden at være blevet klogere på hvad der gik galt med det foregående.

Onsdag den 21. Oktober vil vi fra klokken 12 være at finde foran Føtex Vest og i den kommende tid vil vi være at finde forskellige steder i kommunen for der, at have en dialog med Fredericianerne.

Vi ser frem til at høre din mening

Sune Nørgaard Jakobsen
Kandidat KV21
SF Fredericia

Søren Haastrup
Kandidat KV21
Alternativet Fredericia

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer