Forside Fredericia Uventet hjælp til hærværksramt politiker

Uventet hjælp til hærværksramt politiker

DEL

Fredericia AVISEN kunne i sidste uge fortælle, at Venstre i Fredericias folketingskandidat, Tobias Jørgensen, har oplevet hærværk mod hans plakater. Han får nu hjælp fra en uventet kant, så hans plakater atter kan kommer op.

Tobias Jørgensen, der er folketingskandidat for Venstre, blev noget træt af det hele, da han fandt en række plakater oversået med klistermærker fra Stram Kurs. For han vil ikke sættes i forbindelse med Stram Kurs værdier, da hans egne er langt derfra.

“Folk der kender mig og ved hvad både jeg og mit parti står for de ved, at vi er langt væk fra de værdier som Stram Kurs står for. Så jeg har i sinde at pille plakaterne ned, for jeg skal ikke sættes i forbindelse med deres værdier”, fortalte Tobias Jørgensen til Fredericia AVISEN.

Men nu får han uventet hjælp fra sin politiske kollega Karina Lorentzen Dehnhardt (SF). For også hun kender til hærværk mod plakater:

“Grundlæggende håber jeg jo, at Venstre skal aflevere statsministerposten. Men jeg kan godt sætte mig ind i, hvor ærgerlig Tobias må være, og derfor har jeg tilbudt at hjælpe med at pille klistermærker af”, siger Karina Lorentzen og fortsætter:

“Selvom man er politisk uenige om mange ting, kan man godt være en god politisk kollega”

Selvom hjælpen kom fra en uventet kant, så er Tobias Jørgensen meget taknemmelig over hjælpen fra hans politiske kollega, Karina Lorentzen.

“Det er en af styrkerne i det danske demokrati, at vi taler sammen på tværs af politiske skel. Jeg håber, at hærværket er ovre nu, for det er så træls et signal at sende til de mange frivillige, der er aktive i folketingsvalgkampen” siger Tobias Jørgensen, Folketingskandidat for Venstre i Fredericia.

https://www.facebook.com/Jysk-Service-ApS-445120938834572/
DEL