Det er i dag J-dag, men det kan ikke markeres som det plejer. Derfor har vi på AVISEN tænkt ud af boksen og inviteret Fredericia Vinhandels ølekspert, Finn Munk, i baren på vores kontor hvor han kommer med tre anbefalinger af juleøl.

Den traditionelle julebryg ville under normale omstændigheder blive udgivet 20:59, hvor Tuborgs julepiger ville køre rundt i den velkendte karavane i løbet af aftenen til de forskellige restaurationer, men sådan kan det ikke blive i disse tider.

Flere beværtninger markerer den traditionsrige gå-i-byen dag på anden vis, og det gør vi også på AVISEN, hvor vi kommer med lidt anbefalinger, der ikke er den klassiske Tuborg julebryg. Til det formål havde vi inviteret Finn Munk fra Fredericia Vinhandel i baren på vores kontor i Riddergade, hvor han havde udvalgt tre juleøl fra vinhandlen.

De tre anbefalinger. (Foto: AVISEN)

Sammen med chefredaktør på AVISEN, Andreas Dyhrberg Andreassen, smagte Finn på de tre øl, som er:

  • Three Hearts Juleöl Export:
    Øllen er kendetegnende ved en lækker frugtig duft af kandis og svagt lysbrunt skum. Smagen domineres af kandis, karamel, kaffe, ristet malt og chokolade.
  • Manabrea Christmas beer: I Danmark er italiensk øl ikke noget man hører så meget, men ifølge Finn Munk er der et potentiale i det. Denne juleøl er en mere afdæmpet af slagsene, som gør, at den er lettere at nyde med kraft og fed mad, da den hverken har en høj alkoholprocent eller tyk smag som bedøver smagssanserne.
  • Gouden Carolus Christmas: En af de bedste juleøl på markedet, hvis man spørger Finn Munk. Der er tale om en belgisk sag med en alkoholprocent på 10,5 %, der skal serveres ved 12-16 grader. Det er en juleøl med en meget stor kraft og smag, der matcher det danske juleøl med and, brune kartofler og rødkål. 

Se med i videoen, hvor Finn og Andreas kommer med deres vurdering.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer