FHK tabte fredag aften 27-20 til Skjern, og som cifrene antyder, var det især manglende effektivtet i angrebet, der gjorde udslaget for FHK’s vedkommende.

FHK havde forinden kampen hentet to sejre ud af to mulige i ligaen. Holdet gik ind med en tro på, at Skjern kunne nedlægges, men åbne chancer blev misbrugt i starten af kampen, og dermed fik vestjyderne allerede fra begyndelsen momentum.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Forsvarsmæssigt stod FHK, i lighed med sæsonen øvrige kampe på et højt niveau, men i kassen haltede kvaliteten. Emil Tellerup måtte lade sig udskifte med nul redninger efter et kvarter, og ind kom Jens Fredsgaard, der heller ikke på dagen ramte et højt niveau. Alt det lagt sammen gjorde, at FHK gik til pause bagud med 13-8.

I anden halvleg kom FHK flere gange op og snuste til Skjern. Hjemmeholdet var bagud med to mål et par gange. Det skete efter et par vellykkede forsvarsaktioner, og så havde Cornelius Kragh i angrebet fået gang i skudarmen, hvor han med det ene projektil efter det andet skød bolden i kassen.

FHK kunne ikke tage det sidste skridt op, og i stedet endte Skjern med at udnytte overtalsepisoder, der gjorde, at de vandt opgøret med 27-20.

– Forskellen var at Skjern var lidt skarpere til at udnytte deres muligheder. Vores angrebsspil kom ikke til at fungere og da vi kom frem til chancer brændte vi. Cadeau til Christoffer Bonde, der har holdt sit høje niveau, sagde Jesper Houmark efter opgøret.

FHK lignede et hold, der var overmatchet på dagen, men Houmark nåede at få tro på tingene i anden halvleg.

– Ja, efter 9-10 minutter af anden halvleg troede jeg på sejren, og så fik vi nogle udvisninger. Der var Skjern kyniske og trak fra, og pludselig var vi nede med 5-6 stykker, sagde Houmark.

Se her vores karakterer fra opgøret:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

http://adp-as.dk

Emil Tellerup (00): Har vist et meget højere niveau i sæsonens øvrige kampe. Havde tre redninger på 15 forsøg, og det er ikke godt nok.

Jens Fredsgaard (02): Havde to redninger på ni skud, og det var heller ikke prangende.

Mads Lenbroch (4): Spillede en anonym kamp på fløjen.

Lukas Karlskov (4): Blev i lighed med Lenbroch heller ikke iscenesat.

Cornelius Kragh (7 – Man of the Match): Lavede fire mål på ni forsøg, og leverede tre assists. God kamp af bagspilleren.

Lasse Balstad (7): Gjorde sit til, at forsvaret hang sammen.

Nicolaj Nørager (4): Mangler effektivtet skudmæssigt, men chancerne kommer han frem til. Lavede to mål på fem forsøg, og d

Kristian Stoklund (02): Et mål på seks forsøg taler sit eget tydelige sprog. Lavede tre assists.

Malte Pedersen (UB): Spillede ikke nok.

Anders Kragh Martinusen (02): To mål på seks forsøg er en for lav udnyttelsesprocent, og læg dertil to tekniske fejl.

Mads Christiansen (4): Han er ikke spilleren, der er kampafgørende, men var solid i det han leverede. To mål på tre forsøg.

Kasper Young (4): Lagde ud med at sende et skud helt forbi mål, men scorede efterfølgende fire mål, heraf de tre på straffekast.

Jakob Frederiksen (4): Fik ikke meget ar arbejde med på fløjen. Et mål på to forsøg.

Nikolaj A. Nielsen (02): Forsvarsspilet var i top, men det var afslutningskvaliteten ikke. Et mål på fire forsøg kan “A. N.”gøre bedre.

Rasmus Meyer (4): Scorede på sin eneste chance angrebsmæssigt, og stod solidt defensivt.

Jonas Raundahl (UB): Spillede ikke nok.