Der var point i luften til FHK i thansen ARENA fredag aften. Det skete ikke, og det skyldtes i høj grad manglende kynisme i afgørende aspekter i spillet, som Skjern udnyttede til at trække fra og vinde med 31-35.

Nul point i tre kampe. Det var ikke den start, som FHK drømt om på sæsonen. Håbet havde formentlig været to point, og i særdeleshed var der sat kryds for Århus-kampen, hvor alt startede godt, men det hele sluttede skidt.

Nok om Århus-kampen. Skjern har et på papiret stærkt hold, men det var fra start tydeligt, at de var klar til at blive budt op til dans, hvis FHK ramte deres topniveau, men det blev ikke tilfældet.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Målene fløj ind bag først bag den sagesløse debutant, Mikkel Løvkvist og sidenhen Jimmi Andersen. Først da Emil Tellerup kom ind efter 23 minutter kom der en redning fra en FHK-keeper. Ret skal være ret. Det var ikke kun keepernes skyld. Det var en kombination af både manglende niveau i forsvaret og hos keeperne.

Angrebsmæssigt var det opløftende at se, at de nytilkomne Nicolaj Nørager og Anders Kragh Martinussen virkelig bød sig til så det ikke kun hang på Kristian Stoklund. Til gengæld gentog tendensen sig fra tidligere opgør. Når man ikke vidste, hvad man skulle gøre ved bolden, blev den i blinde sendt afsted mod stregen og det skal der findes en løsning på. 

FHK var svækket ved, at Mishels Liaba blev skadet under opvarmningen, og i en henseende, hvor man ikke ved, hvor man skal gøre af bolden, vil en mulighed være at spille Lina, der qua hans størrelse og skudstyrke, kan banke bolden ind fra 10-12 meter.

Som kampen skred frem opstod der et nyt problem for FHK. Svend Rughave blev skudt varm, og reddede flere 100 %-chancer, som burde være sendt i mål.  Især med fem minutter igen indtraf der sig afgørende situationer. To gange i træk ved stillingen 27-30 blev Mathias Hedegaard spillet helt blank på stregen, men to gange i træk sendte han også bolden af sted mod Rughave, der reddede et helt frit skud. Derfor knækkede kampen over, og Skjern kunne trække sig sejrrigt ud af det målrige opgør.

https://www.adp-as.dk/

Se her Sportsredaktørens karakterer fra opgøret:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)

00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Mikkel Løvkvist (0): Hård ilddåb for Løvkvist, der formelt set stadig er U19-spiller. Startede i målet, men greb ikke chancen og indkasserede ni mål på ni forsøg.

Jimmi Andersen (0): Kom ind, da Løvkvist ikke fik fat i noget. Det samme mønster gentog sig for Jimmi, der ikke reddede nogen af de otte skud, der blev sendt afsted mod hans mål.

Emil Tellerup (4): Startede ud med at have tre redninger på de tre første forsøg, der blev sendt mod ham. Som kampen skred frem blev der skudt mere hul på ham. Endte med ni redninger på 27 forsøg.

Martin Bisgaard (00): Bisgaard ramte slet ikke dagen. Brændte flere oplagte chancer, og lavede kun et mål på fire forsøg.

Mads Lenbroch (7): Den unge fløjspiller greb chancen, da han fik den. Lavede to mål på to forsøg.

Mishels Liaba (UB): Blev skadet under opvarmningen.

Rune Andersen (UB): Fik kun sporadiske indhop.

Jesper Lindgren (4): Til tider stod forsvaret godt, men til tider var det heller ikke godt. Dermed var Lindgrens præstation undervejs også svingende.

Kristoffer Jessen (7): Kom ind i den sidste del af kampen og fik tilføjet noget aggressivitet til forsvaret. Der viste Jessen, hvad han kan bidrage med.

Nicolaj Nørager (7 – Man of The Match): Bedste kamp hidtil i FHK-trøjen af Nørager Manglede overblikket i et par situationer, men tog ansvaret flere gange også og lavede seks mål på ni forsøg og to assists.

Kristian Stoklund (7): Ramte ikke topniveauet, som man så mod BSH, men syv mål på 12 forsøg og fire assists er en god præstation af Stoklund.

Anders Kragh Martinussen (7): Oppede sig gevaldigt i forhold til Århus-kampen og viste den målfarlighed, der gjorde, at FHK har hentet ham til klubben. Lavede seks mål på ti forsøg.

Jakob Mikkelsen (02): Kom ind et par gange, men to mål på fem forsøg og tre tekniske fejl er ikke til mere end lige bestået.

Kasper Young (7): Scorede på det han skal. Brændte to skud undervejs, hvor den ene var presset med armen oppe fra dommerne. Fik derudover lavet fire mål.

Rasmus Meyer (4) :To mål på tre forsøg og en svingende forsvarsmæssig præstation blev det til for Meyer.

Mathias Hedegaard (00): Det er måske hårdt, men man må ganske enkelt ikke brænde to 100 %-chancer i træk i en afgørende slutfase. Der skal Hedegaard udvise mere kynisme. Lavede et mål på tre forsøg.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer